Авіація ЗСУ випатрала позиції окупантів на півдні: 84 "двохсотих" і палаюча техніка

Авіація ЗСУ випатрала позиції окупантів на півдні/ скріншот відео Espreso.TV

Збройні сили України завдали 15 успішних ударів по позиціях загарбників на південному напрямку.

Авіація Збройних сил України завдала 15 ударів по російським окупантам на південному напрямку.

Як повідомили на Facebook-сторінці оперативного командування "Південь", удари були нанесені по опорних пунктах і місцях зосередження сил і засобів противника.

Росіяни втратили 84 людини, дві самохідні гаубиці типів "Акація" і "Мста-С", танк, три одиниці автомобільної та броньованої техніки, а також три склади з боєприпасами в Бериславському та Баштанському районах.

Відзначається, що окупанти ведуть оборону і намагаються утримати зайняті рубежі. Триває вогневе ураження позицій ЗСУ вздовж лінії фронту із застосуванням авіації, ствольної артилерії, мінометів та реактивних систем залпового вогню.

Як повідомляв Главред, військовослужбовці 93-ї бригади Збройних сил України знищили найдорожчий танк російської армії - Т-90М прорив. Бойова машина була ліквідована в районі Бахмута Донецької області.

Раніше Збройні Сили України захопили елітний трофей - кращий бойовий танк російської армії т-90М прорив. Бойова машина оснащена комплексом засобів зниження помітності (КССЗ), також відомим під назвою Накидка. Новітній російський танк Т-90м був знайдений в Харківській області в ідеальному стані.

Читайте також:

Новини заразКонтакти