Армія РФ намагається оточити ЗСУ біля двох населених пунктів – DeepState

Армія РФ намагається оточити ЗСУ біля двох населених пунктів/ колаж: Главред, фото: 53 окрема механізована бригада імені князя Володимира Мономаха, міноборони РФ

Окупанти планують оточити українських військових біля двох сіл на Луганщині та Донеччині.

Російські окупанти намагаються оточити українську армію біля двох населених пунктів – Стельмахівки (Сватівського району Луганської області) і Піщаного (Покровського району Донецької області).

Про це повідомляють аналітики DeepState. Також аналітики зазначили, що ворог просунувся біля Піщаного, Стельмахівки, в Іванівці та Красногорівці.

Зазначається, що загарбники можуть планувати вийти північніше Красногорівки, щоб після цього наступати на Колесниківку.

"Північніше останнього населеного пункту (Красногорівки – ред.) противник спробує після оточення вийти на висоти північніше, що дасть їм нові можливості для подальшого наступу на Колесниківку”, — йдеться у повідомленні.

Ситуація на фронті на Донеччині/ скрін карти DeepState

Що таке DeepState?

DeepStateMap.Live — інтерактивна онлайн мапа бойових дій в Україні, яка дає можливість стежити за змінами лінії фронту та перебігом воєнних дій російсько-української війни, пише Вікіпедія.

Війна в Україні – останні новини

Раніше повідомлялося, що окупанти готуються до штурму у Вовчанську. У районі Вовчанська протягом минулої доби відбулося чотири бойові зіткнення.

Також раніше повідомлялося, що Сили оборони вразили важливий об'єкт РФ в Чорному морі. В ВМС підтвердили ураження газової платформи РФ у Чорному морі і розкрили деталі операції зі знищення морської платформи.

Нагадаємо, полковник запасу, військовий експерт Олег Жданов зазначав, що Путін у відчаї, влада РФ запанікувала через ситуацію в Курській області. Якщо Путін через події на Курщині схопиться за ядерний кийок, такий крок обернеться проти РФ, бо ніхто не захоче бачити наслідки ядерного удару в центрі Європи.

Читайте також:

Новини заразКонтакти