Слух: справжня назва бюджетного iPhone 2020 року від Apple з'явилася в мережі

3 квітня 2020, 13:49оновлено 23 жовтня 2023, 14:54
Жодних iPhone SE 2 і iPhone 9 не буде.
Дизайн бюджетного iPhone 2020
Дизайн бюджетного iPhone 2020 / iXBT.com

Довгий час однією з найбільших загадок нового бюджетного iPhone від Apple залишалося його ім'я. Тому різні видання та інсайдери посилалися на нього як на iPhone SE 2 або iPhone 9. Але новий слух заявляє, що обидві назви насправді неправильні.

Про це повідомило видання 9to5Mac, яке регулярно ділиться правдивими інсайдами про продукцію компанії Apple. Воно і розповіло, що новий бюджетний смартфон буде називатися просто iPhone SE, а всередині самої компанії його називають iPhone 2020.

Apple раніше вже випускала модель iPhone SE. Це був телефон з корпусом iPhone 5s і процесором від iPhone 6s. Пристрій користувався величезною популярністю завдяки своїй ціні і потужності.

відео дня

читайте такожApple обдурила покупців нової моделі iPad Pro 2020 рокуА ось новий бюджетний Айфон отримає вже корпус від iPhone 8, зате процесор в ньому буде від iPhone 11, тобто найпотужніший на сьогоднішній день. В іншому у бюджетного iPhone характеристики будуть схожі з восьмою моделлю.

Смартфон буде поставлятися в білому, чорному і червоному кольорі. Максимальна пам'ять – 256 гігабайт.

У бюджетного iPhone ціна буде в районі 399 доларів (11 070 гривень). Це зробить телефон самим доступним пристроєм від Apple.

Раніше ми розповідали, що презентацію нового iPhone 12 можуть перенести на 2021 рік. Все через короновирус і світову кризу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти