В Україну несуться дощі і різке похолодання

11 квітня 2021, 18:48
635
Синоптики дали прогноз на наступний тиждень.
Погода
Погода в Україні зміниться / pixabay

Погода в Україні після сонячних і теплих вихідних засмутить. За прогнозом синоптиків, Україну знову на деякий час накриє негода.

На початку нового тижня із заходу в Україну зайде атмосферний фронт, який принесе грозові зливи. По всій території країни очікуються дощі до 15 квітня включно.

У понеділок, 12 квітня, погода в Україні буде хмарною, але опадів не прогнозується. Стовпчики термометрів на півночі, півдні та заході покажуть +13 ... + 17 градусів.

У східних областях очікується вдень до + 20 ... + 22 градусів. Нічні заморозки вже припиняться. Температура повітря опуститься до + 3 ... +5 градусів. Вітер північний, 5-10 м / с.

У вівторок, 13 квітня, Закарпатську, Львівську, Івано-Франківську, Чернівецьку та Волинську області заллє дощами з грозами. Температура повітря опускатися не буде. Вдень очікується до + 15 ... +17 градусів, вночі - до +3 ... +6 градусів.

В інших регіонах синоптики обіцяють без опадів. У Києві денна температура повітря становитиме + 15 ... +17 градусів. На сході буде як і раніше тепло-до +20 ... +22 градусів.

читайте такожСиноптик повідав, чи чекати травневої спеки на Великдень

У південних областях стовпчики термометрів піднімуться до +13 ... +17 вдень, і + 4 ... + 8 градусів вночі. Вітер південний, 5-10 м/c.

У середу, 14 квітня, зливи накриють всі області, крім східних. Також в країні очікується похолодання. Найбільше похолодає в Івано-Франківській області, де стовпчики термометрів опустяться до +6 ... +8 градусів вдень і до +3 ... +5 градусів вночі.

У центральних, північних і східних областях очікується до +15 ... +17 градусів, похмуро і місцями з опадами.

У Києві опадів не передбачається. Сухо буде і на сході. Вдень синоптики передають в області до +18 ... + 20 градусів, вночі градусники опустяться до +5 ... + 7 градусів. Вітер північно-східний, 5-10 м / с.

В Україну несуться дощі і різке похолодання

Погода в Україні - про що раніше повідомляв Главред:

  • Раніше повідомлялося, що погода в Україні буде залишатися холодною. Лише з наступного тижня очікується повноцінне потепління.
  • Українців здивували прогнозом на Великдень і попередили про новий удар холоду. В Україні весна очікується затяжна з нестійкими погодними умовами.
  • Синоптик розповів, яким буде літо в Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти