В Україну йде Vesna: яку погоду принесе антициклон

20 травня 2021, 12:00оновлено 20 травня 2021, 13:31
Погода в Україні найближчими днями зміниться. Дощі припиняться, лише в неділю в низці регіонів прогнозуються грози і поривчастий вітер.
весна, Бузок, бджола
Синоптик озвучила прогноз погоди в Україні на найближчі вихідні / Фото pixaby

В Україну йде антициклон Vesna, який поступово витісняє з території країни дощову погоду. Синоптик Наталка Діденко прогнозує, що вже в п'ятницю, 21 травня, в більшості областей опади малоймовірні, лише подекуди на Заході, а також у Вінницькій та Одеській областях можуть пройти локальні грозові дощі.

У суботу, 22 травня, погода в Україні буде сонячною, написала Діденко на своїй сторінці у Facebook. Температура повітря в п'ятницю впродовж дня +15... +21 градус, на сході України +20 ... +24 градуси.

Погода в Києві п'ятницю буде сонячною, без опадів. Найближчої ночі в столиці прохолодно - стовпчики термометрів піднімуться до +10 градусів, вдень температура повітря складе +18... +19 градусів.

Погода в Україні в неділю, 23 травня, на Заході, Півночі та в центральній частині України, крім Дніпропетровської області, буде визначатися черговим атмосферним фронтом, який принесе дощі з грозами і поривчастий вітер. На Півдні та Сході неділя буде літньою - сонце і +23... +29 градусів.

Погода в Україні - про що раніше писав Главред:

  • Про настання літнього тепла говорити рано, заявив провідний синоптик Українського гідрометцентру Роман Мурмило і розповів, якою буде погода в Україні до кінця травня 2021.
  • Погода в Україні влітку 2021 буде аномально спекотною. За прогнозом синоптиків і кліматологів, особливо несприятливі кліматичні умови очікують на жителів та аграріїв степової зони.
  • Експерт вважає, що в Україні літо стане довшим, а зими може зовсім не бути.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти