Вдарить +5: які регіони заливатиме дощем

1 листопада 2023, 20:07оновлено 2 листопада 2023, 20:05
Найхолодніше у цей день буде на території Львівської області, а найтепліше - на Луганщині.
погода
Прогноз погоди в Україні 2 листопада / фото: pixabay

Погода в Україні 2 листопада буде місцями дощовою. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Якщо вам подобаються такі матеріали, то пропонуємо прочитати: Буря бушуватиме 5 днів: в Україну увірвався потужний геомагнітний шторм.

Погода 2 листопада

В Україні 2 листопада буде мінлива хмарність. У східних, Чернігівській, Сумській, Полтавській, Дніпропетровській та Запорізькій областях синоптики прогнозують дощ. Вітер в цей день буде переважно південний з переходом на південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

відео дня

"Температура вночі 4-9°, на південному сході країни 10-14°, вдень 11-16°, на півдні Одещини та в Криму до 19°, у північно-східній частині 9-12°; в Карпатах вночі від 4° тепла до 1° морозу, вдень 7-12° тепла", - йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +5

За даними meteoprog, 2 листопада Україну накриють дощі. Найнижча температура повітря буде на території Львівської області. Там температура повітря опуститься до 5-14 градусів тепла. Найтепліше буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до 13-17 градусів тепла.

погода 2 ноября
погода 2 ноября / фото: meteoprog

Погода 2 листопада у Києві

У Києві 2 листопада буде мінлива хмарність. Синоптики у цей день прогнозують дощ вдень. У цей день вітер буде західний з переходом на південно-східний зі швидкістю 5-10 м/с.

"Температура вночі 4-9°, вдень 11-16°; у Києві вночі 6-8°, вдень 12-14°", - повідомляє Укргідрометцентр.

погода 2 ноября
погода 2 ноября / фото: meteoprog

Якою може бути погода в Україні взимку

Метеорологиня Вазіра Мартазінова розповіла, якою може бути погода на Новий рік 2024. Листопад і грудень особливо не відрізнятимуться від торішніх. За її словами, січень 2024 року в Україні буде малосніжним, опадів практично не буде.

Синоптикиня Наталія Птуха також розповіла, що цієї зими буде менше холодів та інші "сюрпризи". Температура повітря взимку буде вищою за норму. А сам період холодів буде коротшим.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти