Коли відступить похолодання і в Україну прийде справжнє тепло - прогноз погоди на травень 2023

7 травня 2023, 10:31оновлено 7 травня 2023, 11:08
До комфортних +25 градусів повітря прогріється лише в кінці місяця, прогнозує синоптик.

Погода в Україні
Погода в Україні у травні буде прохолодною до кінця місяця / Колаж: Главред, фото: УНІАН

Погода в Україні у травні 2023 буде досить прохолодною. Стовпчики термометрів будуть повільно підніматися до високих плюсових значень. Зокрема, до комфортних +25 градусів повітря прогріється лише в кінці місяця. Такий прогноз погоди озвучила синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха.

За її словами, погода в травні буде переважно сухою. Найближчим часом про потепління не йдеться, як і про сильну спеку в другій половині місяця, передає 24 канал.

відео дня

"Комфортні + 25 градусів, можливо, будуть лише в другій половині травня", – сказала синоптик.

Раніше в Укргідрометцентрі повідомили, що у травні 2023 року середня денна температура триматиметься в межах +14... +18 °C, у горах – лише 10-13 градусів тепла.

Місячна кількість опадів очікується на рівні 35-72 мм. Лише на Закарпатті та Прикарпатті може випасти 132-170 мм опадів, а це трохи вище норми норми.

Як повідомляв Главред, синоптик, кандидат географічних наук Ігор Кибальчич також спрогнозував, якою буде погода в Україні в травні 2023.

Також синоптик розповів, якою буде погода в Україні влітку 2023. Згідно з прогнозом, літо буде відносно прохолодним, але без різких стрибків температур і опадів. Вище 29 градусів стовпчики термометрів не піднімуться, а це означає, що нестерпної спеки не буде.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти