StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Уенсдей" Дженна Ортега зіграє в новому фільмі Тіма Бертона

10 травня 2023, 12:23оновлено 19 травня 2023, 18:48
1912
Тім Бертон зніме сиквел свого легендарного фільму "Бітлджус" 1988 року. У ньому зіграє Дженна Ортега (зірка серіалу "Венсдей").
Дженна Ортега, Тім Бертон
Дженна Ортега і Тім Бертон / фото ua.depositphotos.com

Студія Warner Bros. запустила процес зйомок комедійного фільму жахів "Бітлджус-2" у Лондоні. Про це повідомляє Західне спеціалізоване видання Variety.

Сиквел зніме режисер оригінального фільму 1988 року Тім Бертон. Інформації про сюжет поки немає. Зате відомо, що Майкл Кітон повернеться до ролі Бітлджуса, Вайнона Райдер зіграє подорослішала Лідію Дітц з першої частини, а Дженна Ортега (зірка серіалу "Уенсдей") з'явиться в якості її доньки. Також в списку акторів вказаний Джастін Теру (серіал "залишені"), але кого він зіграє, поки невідомо.

Прем'єра фільму призначена на 6 травня 2024 року. Зйомки фільму почнуться в середу, 10 травня в Лондоні, їх організовує компанія Plan B Бреда Пітта. Авторами сценарію стали Альфред Гоф і Майлс Міллар, які вже працювали з Бертоном і Ортегою над "Уенсдей".

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що ексдружина Деппа, актриса Ембер Херд була визнана судом винною в наклепі, яка спричинила за собою наслідки для життя і кар'єри Джонні. За свій злочин вона зобов'язана виплатити великий штраф.

Пізніше стали відомі умови, за яких Джонні Депп готовий "пробачити" своїй колишній дружині Ембер Херд багатомільйонну компенсацію в якості відшкодування збитку.

Вас можуть зацікавити такі новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти