StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірку "Піратів Карибського моря" заарештовано за звинуваченням, як у Деппа

20 лютого 2024, 21:04
Всього кілька років тому Кевін Макнеллі захищав у суді свого колегу по подібній справі.
Кевін Макнеллі
Кевіна Макнеллі судитимуть за підозрою, яку його дружина заперечує / колаж: Главред, фото: imdb.com

Британський актор Кевін Макнеллі, який зіграв харизматичного пірата Джошамі Гіббса в кіносазі "Пірати Карибського моря", був заарештований в Лос-Анджелесі за підозрою в домашньому насильстві. У поліцейському звіті повідомляється, що 67-річний артист застосував до когось зі своїх домочадців силу, що призвело до травми потерпілого.

Про це повідомляє The Sun. У п'ятницю, 16 лютого, Макнеллі був заарештований перед фан-конвенцією, яка була присвячена британському телесеріалу "Доктор Хто". Організатори заходу повідомили відвідувачам, що актор відсутній з особистих причин.

Макнеллі свою провину в домашньому насильстві не визнає. Його дружина, шотландська акторка Філліс Логан, також заперечує, що чоловік застосовував до неї силу. Крім того вона відмовилася повідомляти журналістам, чи знає вона що-небудь про факт нападу або про потерпілого.

відео дня

Кевіна Макнеллі випустили з дільниці під заставу в розмірі 40 тис. фунтів стерлінгів. У березні над актором має відбутися суд.

Варто відзначити, що Макнеллі виступав як свідок захисту в суді в 2021 році, коли його колегу по "Піратам", американського актора Джонні Деппа, звинувачували в домашньому насильстві по відношенню до Ембер Херд. "Я ніколи не бачив в ньому натяку на темну сторону", - заявив "пірат Гіббс" тоді.

Раніше в ЗМІ з'явилася новина про те, що "Джокер" Хоакін Фенікс стане батьком вдруге. Його кохана, акторка Руні Мара, з'явилася на світському заході на останніх термінах вагітності.

Також дизайнерка і світська левиця Вікторія Бекхем під час інтерв'ю смішно відреагувала на те, що стане бабусею. Схоже "перчинка" зовсім не готова няньчити малюків.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти