StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зірка "Vумії" набрав 270 кг. Шокуючі фото

27 липня 2022, 23:13
2395
Актор готується до нової ролі і відважно набирає зайву вагу.
Брендан Фрейзер
Брендан Фрейзер / Instagram

Американський і канадський актtр театру, кіно і телебачення Брендон Фейзер, найбільш відомий за роллю Ріка О'коннелла в трилогії фільмів "Мумія", а також за фільмами "вибух з минулого" і "Джордж з джунглів", набрав приголомшливі 270 кілограм.

Виявилося, що такий набір ваги був необхідний для нової ролі в драматичному серіалі "Кит" Даррена Аронофскі, пише "Обозреватель". Перший кадр з'явився на сторінках соціальної мережі Twitter,

Кінофільм увійшов в офіційну програму 79-го Венеціанського міжнародного кінофестивалю, яка пройде з 31 серпня по 10 вересня.

відео дня

читайте такожВ Англії помер актор-зірка легендарного фільму"Титанік"

Незважаючи на те, що на першому кадрі зі зйомок фільму видно тільки голова актора, вже можна зрозуміти, що він повністю перетворився в образ страждає від ожиріння головного героя.

Нагадаємо, щорічно відомий журнал Nubia Magazine проводить опитування серед своїх читачів, за допомогою якого визначає найкрасивішого чоловіка. Голосування тривало 5 місяців, і першого липня, після підрахунку більше 4 мільйонів голосів, отриманих з усього світу, став відомий результат.

Найкрасивішим чоловіком 2022 року став Сяо Чжань-китайський актор (неприборканий: Повелитель Ченьцін, бойовий континент), співак, учасник бойс-бенду X-nine і рекордсмен Книги Гінесса.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти