StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кличте санітарів: Джигурда влаштував погром у клубі

5 березня 2024, 16:00
Микита Джигурда знову потрапив у скандал: він влаштував погром у клубі букмекерської компанії.
Микита Джигурда
Микита Джигурда влаштував погром у клубі / колаж: Главред, фото: t.me/dzhigurda27, instagram.com/instadzhigurda/channel/

Зрадник Микита Джигурда, який народився в Києві, влаштував погром у клубі букмекерської компанії після виграшу. Подію зафіксували камери спостереження.

В актора, який підтримує криваве вторгнення РФ в Україну, зайшла велика ставка, після чого він почав голосно кричати, заліз на стіл і впав з нього, повідомляють росЗМІ.

Зазначимо, навіть після такої дивної поведінки, виграш Джигурді виплатили.

відео дня

"Тепер залишилося дізнатися - чи зацікавиться цими відео поліція, чи у любителя не найадекватніших витівок буде можливість витратити весь зірваний куш", - пишуть у російських соцмережах.

Зазначимо, нещодавно Джигурда потрапив у ще один гучний скандал. У мережу злили відео, де він танцює з Анастасією Волочковою під пісню Успенської "Гитара". Спершу вони танцювали, сильно похитуючись, потім Джигурда стягує з балерини штани і поцілував її в низ живота. Після цього скандалу артисти-путіністи перестали спілкуватися.

Хто такий Микита Джигурда

Микита Борисович Джигурда - радянський, український і російський актор театру і кіно, кінорежисер, сценарист, виконавець пісень. Народний артист Чеченської Республіки, заслужений артист Кабардино-Балкарської АРСР.
У 2022 році Джигурда підтримав вторгнення Росії в Україну. Національне агентство із запобігання корупції України виступило з ініціативою про введення проти Джигурди міжнародних санкцій за підтримку вторгнення в Україну і виправдання дій Росії.

Нагадаємо, раніше пропагандист Микита Джигурда повідомив, що готувався стати кандидатом у президенти України.

А також балерина і колишня подруга Джигурди Анастасія Волочкова видала дивну заяву про магічний жезл артиста.

Читайте більше про Джигурду:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти