StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Жінці вже за 80": режисер-іноагент виправдав Ротару перед росіянами і вказав на її вік

28 квітня 2023, 17:07
Росіяни накинулися на Софію Ротару через те, що вона критикувала російську владу.
Анатолій Роднянський, Софія Ротару
Олександр Роднянський став на захист Софії Ротару / Колаж фото instagram / sofiarotaru.official, instagram/alexander.rodny

Росіяни накинулися на українську відому співачку Софію Ротару через її критику російської влади та дії окупантів в Україні. Відомий режисер Олександр Роднянський вирішив заступитися за Ротару, але вказав на те, що вона вже жінка у віці. Про це повідомляють росЗМІ.

Він заявив, що засмучений таким ставленням росіян до артистки. Він додав, що Ротару потрібно "пошкодувати через її вік".

"У мене повне відчуття, що Софія Михайлівна висловилася. Я чув і читав якусь гидоту на її адресу. Можливо, вона не робить це щодня. У всіх своє життя. Слухайте, пред'являти вимоги до жінки, якій за 80 - погана справа. Треба з себе починати. Якщо ви чекаєте від Ротару чогось, то запитайте себе спочатку", - сказав Роднянський.

Варто відзначити, що Олександр Роднянський виїхав з Росії. Влада оголосила режисера іноагентом.

Нагадаємо, раніше Софія Ротару чітко висловила свою проукраїнську позицію, і, за словами інсайдерів, приділяє значну кількість часу і сил волонтерству, яке, втім, намагається мінімально афішувати.

Через це в країні-агресорі РФ на співачку почалося справжнє полювання - на неї написали донос, і зараз гепрокуратура країни-окупанта працює над конфіскацією її майна в анексованому Криму і в Москві.

Дивіться сюжет про Софію Ротару та Аллу Пугачову:

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти