StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чекайте, "Бріджертони": Павло Зібров в образі лорда підкорив Мережу

1 липня 2024, 23:33
64
Артист уважно стежить за трендами і захоплено їм слідує.
Павло Рибров
Павло Зібров новини - Зібров показався в образі з серіалу Бріджертони / колаж: Главред, фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Американський серіал "Бріджертони" стрімко завойовує прихильність глядачів по всьому світу. Несподівано, але шанувальником костюмованої драми виявився і співак Павло Зібров.

Як і тисячі інших фанатів, він став очікувати 4 сезону "Бріджертонів", щойно на екрани вийшов третій. У нетерпінні він навіть почав фантазувати, який би вигляд мав він сам, якби потрапив в альтернативний Лондон початку 19 століття.

У своєму блозі в Instagram Зібров опублікував ролик, на якому він розгулює серед дерев у розкішному камзолі та з короною на голові. "Лорд Зібріджертон вітає вас! Коли вже той четвертий сезон? Коні запряжені, діамант сезону - Марина (дружина Павла Зіброва - прим. редактора) - в кареті", - повідомив артист.

відео дня

У коментарях шанувальники Павла Зіброва, всі як один, стверджують, що історичний костюм і царствений образ ідеально пасують артисту.

Дивіться відео на якому Павло Зібров постав в образі персонажа з "Бріджертонів":

Хто такий Павло Зібров?

Павло Зібров - український співак, композитор, Народний артист України. Написав понад 500 пісень для себе та інших артистів. За свою кар'єру випустив 15 альбомів і більше 20 кліпів. На великій сцені з 1986 року.

Серіал "Бріджертони"

Бріджертони - популярний серіал від Netflix, дія якого відбувається у вищому суспільстві альтернативного Лондона епохи Регентства (початок 19 століття). Події обертаються навколо чотирьох братів і чотирьох сестер сім'ї Бріджертонів, їхніх пошуків кохання та місця під сонцем. Перша серія "Бріджертонів" вийшла в грудні 2020 року. Наразі відзнято 3 сезони і серіал продовжено на четвертий. Має спін-офф - мінісеріал "Королева Шарлотта: Історія Бріджертонів".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше стало відомо, що відомий український актор Віталій Салій розлучився з дружиною-росіянкою Анною Арєф'євою після 10 років разом. Про це повідомив сам артист.

Також Фагот із ТНМК повідомив, що ледь не потрапив під ракетний удар у Києві, який стався 30 червня. Співак опинився поблизу багатоповерхового будинку, в який влучили уламки ворожої ракети.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти