StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Залежності, комплекси та страшні наслідки": Цимбалару розповіла про РХП

7 травня 2024, 02:05
14260
Анастасія Цимбалару зізналася, що її стосунки з власним тілом не можна назвати дуже простими.
Анастасія Цимбалару
Анастасія Цимбалару РХП - Цимбалару розповіла про боротьбу з розладом харчової поведінки / колаж: Главред, фото: instagram.com/nastya_tsymbalaru

Зірка українських серіалів Анастасія Цимбалару зараз важить не більш ніж 54 кілограми, має рельєфний прес, правильно харчується і з задоволенням займається спортом. Усе це - результат серйозної роботи над собою та уроків любові до себе, які їй довелося пройти в минулому.

У своєму блозі в Instagram артистка зізналася, що раніше боролася з розладом харчової поведінки. "Протягом кількох років це був для мене надзвичайно складний час боротьби з власними залежностями, комплексами і страшними наслідками. Багато хто соромиться говорити на цю тему, але я вважаю, що у часи, вигаданих ідеалів, "вилизаних" соціальних мереж, де звідусіль нас переконують, що струнке тіло - один з найголовніших критеріїв твоєї краси, ми маємо бути сміливими, щоб на своєму прикладі показати - проблема існує і знайома багатьом! І соромитися її не варто", - пише Цимбалару.

Кілька років вона падала з крайності в крайність, щоб побороти зайву вагу: вона то об'їдалася, то голодувала. Однак бажаних форм їй це не приносило, і лише посилило її нездорові стосунки з їжею.

відео дня

Пізніше вона почала займатися спортом, спостерігати за своїм емоційним станом, налагодила режим харчування і нарешті позбулася РХП. "Дуже сподіваюся, що моя історія зможе надихнути дівчат не замовчувати проблему, якщо вона є, звертатися по допомогу і почати свій шлях зцілення! І найголовніше, моя сповідь ще раз нагадає, що не існує нічого і нікого ідеального в цьому світі! А найбільша цінність життя - ваше здоровʼя і стабільний психологічний стан! Цінуйте та бережіть себе", - звернулася до підписників Анастасія Цимбалару.

Анастасія Цимбалару
Анастасія Цимбалару РХП - Цимбалару розповіла про боротьбу з розладом харчової поведінки / instagram.com/nastya_tsymbalaru

Хто така Анастасія Цимбалару?

Анастасія Цимбалару - українська акторка кіно і театру. Відома ролями в серіалах "Жіночий лікар.Нове життя" і "Папік". Під час повномасштабної війни в Україні проводить акторські аукціони, стала ідейною натхненницею громадянської благодійної платформи ActLots, яка збирає кошти на потреби ЗСУ.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український шоумен Андрій Бедняков жорстко припечатав колишню колегу по "Орлу і Решці" Настю Івлєєву через її поїздку на окуповані території та оспівування країни-агресора.

Також український ведучий Володимир Остапчук розповів, що загримів до лікарні з "емоційним" діагнозом. Карету швидкої допомоги він викликав аж тричі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти