StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Бєдняков жорстко припечатав Івлєєву через її поїздку на окуповані території

5 травня 2024, 15:57
9209
Популярний український ведучий залишив колишній колезі "добре" побажання у зв'язку з її любов'ю до агресора.
Андрій Бедняков, Анастасія Івлєєва
Андрій Бєдняков про Настю Івлєєву - шоумен відчитав блогерку / колаж: Главред, фото: instagram.com/biedniakov, t.me/ivleeva360

Український шоумен Андрій Бєдняков родом із Маріуполя. Знищення та окупацію рідного міста він сприймає особливо болісно, тому не зміг пройти повз інтерв'ю, в якому його колишня колега по шоу "Орел і Решка" Настя Івлєєва вихваляє окупантів і президента країни-агресора.

Заговорила Івлєєва про це після того, як вона нібито відвідала окупований Маріуполь. Ведуча цинічно висловила своє "захоплення" тим, як ворог, який спершу зрівняв квітуче місто і його мешканців із землею, тепер "активно відновлює" його. Крім того, вона розповіла, що "слухала війну 15 хвилин" на лінії зіткнення, і зазначила, що має до мутіна симпатію.

Раніше Івлєєва робила боязкі спроби висловити антивоєнну позицію, але гроші і слава їй виявилися дорожчими. Особливо після того, як її почали активно скасовувати через організацію "голої вечірки".

відео дня

Таку продажність переконань і плазування перед агресором і висміяв Андрій Бєдняков. У своєму блозі в Instagram він залишив Івлєєвій повне розчарування побажання. "Настюша Івлєєва, я щиро бажаю, щоб у твоєму рідному місті так "народжувалося нове життя". Немає у тебе яєць. І ніколи, значить, не було", - написав ведучий.

бідняків про Івлєєву
Андрій Бєдняков про Настю Івлєєву - шоумен відчитав блогерку / instagram.com/biedniakov

Хто така Анастасія Івлєєва

Анастасія Івлєєва - російська телеведуча, кіноакторка і відеоблогер. Найбільш відома як Instagram-блогерка, а також як ведуча телепередачі "Орел і решка", пише Вікіпедія.

У грудні 2023 року Настя організувала "голу" вечірку, після якої її звинуватили в пропаганді нетрадиційних цінностей.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше відомій українській акторці Катерині Молчановій діагностували рак. Вона поділилася з шанувальниками, як дізналася про свій страшний діагноз, та розповіла про лікування.

Також ведуча Соломія Вітвіцька зворушила кадрами, як проводжала коханого на Донбас. Стосунки між ними зав'язалися нещодавно, але красивий роман приносить обом велику радість.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти