StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Заплив міг стати трагічним: через що Зака Ефрона екстрено госпіталізували

9 серпня 2024, 02:30
235
Зірка Голлівуду виявився безпорадним через сильний удар.
Зак Ефрон
Зак Ефрон потрапив до лікарні - причини госпіталізації Зака Ефрона на Ібіці / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 2 серпня, голлівудського актора Зака Ефрона екстрено доправили в лікарню після того, як зірку знайшли в басейні співробітники орендованої ним вілли на Ібіці. Представники артиста давали стримані коментарі про цю подію.

Тим часом видання TMZ з'ясувало, що сталося з Ефроном того дня. Його минуле зі зловживанням алкоголем та іншими токсичними речовинами виявилося ні до чого.

Зак Ефрон, пірнаючи в басейн, зробив занадто сильний стрибок, через що вдарився об дно. Від несподіванки він наковтався води, рідина також була виявлена в легенях актора. Він залишався при свідомості, але не міг вибратися самостійно, повідомляє джерело, близько знайоме з цією ситуацією. Зірка почав подавати сигнали лиха, і його витягли з басейну, після чого доставили в лікарню.

відео дня

Відомо, що стан Зака Ефрона швидко стабілізували медики, і вже наступного ранку актор зміг виписатися з лікарні. Сам він інцидент у басейні не коментував.

Хто такий Зак Ефрон?

Зак Ефрон - американський актор. Почав кар'єру в підлітковому віці. Найбільш відомий за фільмами "Татові знову 17", "Старий Новий рік", "Гарний, поганий, злий". Має іменну зірку на голлівудській Алеї слави.

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що зірка "Маленьких жінок", ірландська акторка Сірша Ронан, таємно вийшла заміж за свого кіночоловіка - актора Джека Лаудена, з яким вона вже грала подружню пару.

Також, через рік після загадкової смерті, преса з'ясувала, від чого насправді і за яких обставин померла ірландська співачка Шинейд О'Коннор (Шухада Садакат).

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти