StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я ж киянка": Клара Новікова вперше висловила свою позицію щодо війни

28 червня 2024, 08:00
33023
Клара Новікова так і не підтримала Україну в боротьбі проти терористичної Росії.
Клара Новікова
Клара Новікова продовжує підтримувати Росію / колаж: Главред, фото: vk.com/klara_novikova

Російська актриса Клара Новікова, яка народилася в Києві, вперше прокоментувала свою позицію щодо терористичного вторгнення РФ в Україну.

На YouTube-каналі STMEGI TV Новікова сказала, що не висловлюється про війну через російських окупантів, які приходять до неї на концерти.

відео дня

"Я хочу, щоб усю зброю поховали. Я ж киянка, розумієте? Я дуже хочу, щоб усім вистачило розуму все закінчити", - сказала Клара.

Зазначимо, 2023 року розгорівся скандал після того, як на одному з шоу артистки помітили зображення українського прапора. Крім того, присутні розповіли, що Новікова переходила на українську мову, але тоді мовчуньї вдалося виправдатися.

Хто така Клара Новікова?

Клара Новікова - радянська і російська актриса, артистка естради, гумористка, співачка, телеведуча; народна артистка РФ (1997). Член громадської ради Російського єврейського конгресу.

Український шоу-бізнес - останні новини

Зазначимо, Настя Каменських, яка повернулася в Україну з Мексики, навідріз відмовилася дати коментар журналістці "Люкс ФМ" Наталії Тур. Зазначимо, за кордоном співачка виконувала свої російськомовні хіти.

А також Влад Яма, який втік до США на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, показав свою позицію і "патріотизм", заговоривши мовою країни-окупанта Росії.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти