StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Я проклята": старша донька Мадонни розкрила секрет про свою орієнтацію

5 червня 2023, 03:35
Лола Леон вже стала свого роду фешн-іконою, але про своє особисте життя дівчина говорить мало.
Лурд Леон
Лурдес Леон розповіла про свою сексуальну орієнтацію / instagram.com/lourdesleon

26-річна Лурдес "Лола" Марія Чікконе-Леон, старша донька поп-діви Мадонни своєю яскравою зовнішністю вже завойовує собі славу успішної фотомоделі. Затребувана дівчина і на любовному фронті.

В інтерв'ю для журналу The Face, яке цитує видання Ace Showbiz, Лола визнала свою сексуальну орієнтацію особистим прокляттям. Гучна заява стосувалася того, хто ж приваблює в романтичному (і не тільки) плані Чікконе-молодшу.

Так модель висловила жаль, що її абсолютно не приваблюють дівчата. На її думку, будувати відносини з кимось своєї статі було б набагато простіше і зручніше.

відео дня

Епатажна спадкоємиця Мадонни щиро засмучується, що вона на всі сто відсотків гетеросексуальна. "Мені не подобаються дівчата. Я до болю гетеросексуальна, це жахливо. Я проклята, хвора тим, що мені подобаються ці чоловіки", - скаржиться бунтівний первісток Мадж.

Першим хлопцем Лурдес Леон був актор Тімоті Шаламе. Пізніше вона почала зустрічатися з перукарем Джонатаном Пулья, з яким в 2019 році нібито навіть збиралася під вінець.

Раніше солістка гурту KAZKA і тренер 12 сезону шоу Голос країни Олександра Зарицька повідомила про свої заручини - показала обручку і ніжні фотографії з нареченим.

З каблучкою на безіменному пальці засвітилася і старша дочка української співачки Олі Полякової Маша Полякова, яка живе самостійним життям в Англії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти