StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Я більше не хочу підтримувати": Тодоренко опублікувала дивне відео і закрила коментарі

27 червня 2022, 07:04оновлено 14 вересня 2022, 23:18
86719
Регіна Тодоренко зробила дуже неоднозначну публікацію на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.
Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко / instagram.com/reginatodorenko/

Українська телеведуча Регіна Тодоренко, яка продовжує не помічати ракетні обстріли українських міст Росією і смерть українських дітей і громадян, опублікувала дивне відео.

Так, на своїй сторінці в Instagram, селебріті опублікувала колаж: з одного боку - це інтерв'ю американського актора Джимма Керрі про депресію, з іншого не нафарбована і якась сонна Тодоренко, "їде" на мультяшній машині.

"Хочу пояснити, що таке депресія. Депресія - це коли твоє тіло говорить тобі: пішов ти. Я більше не хочу бути цим персонажем, я більше не хочу підтримувати цей аватар, який ти створив для світу. Це занадто для мене. Ти повинен сприймати слово депресія як deep rest-глибокий відпочинок. Твоєму тілу потрібен глибокий відпочинок від персонажа, якого ти намагався грати", - говорить В інтерв'ю Джим Керрі на сторінках Регіни Тодоренко.

відео дня

читайте такожНі слова про війну: Тодоренко зробила ретроспективу свого року у фото

Те, що телеведуча закрила коментарі може говорити про те, що вона втомилася від мовчання і публікацією даного відео вона завуалювала повідомлення про те, що дійсно відчуває. Або ж, Тодоренко намагається донести своїм шанувальникам, що у неї зараз депресія і їй потрібен відпочинок.

У будь-якому випадку, з її вуст так і не прозвучало слово "війна", яка вже більше 4-х місяців руйнує життя українців.

Нагадаємо, раніше мама Тодоренко, яка перебуває в Україні, привітала доньку з 32-річчям, розповіла, що пишається нею і чекає її вдома.

"З Днем народження, наша улюблена Ластівка, наша унікальна дочура! Будь нам здорова, щаслива, щаслива і кохана! Нехай оточують тебе гідні люди, нових цікавих ідей і творчих проектів! Нехай кожен день твого нового року приносить гармонію в душі і позитивні емоції ! Наша Одеська сім'я любить, чекає і завжди пишається тобою! Ти наш найсвітліший промінчик світла!", - написавши Ірина Тодоренко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти