StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Виродок": Рогозін жорстко накинувся на Галкіна

7 січня 2023, 19:01
Розлючений директор Роскосмосу Дмитро Рогозін в сказі через те, що Галкін підтримав Україну.
Максим Галкін, Дмитро Рогозін
Рогозін жорстко обізвав Галкіна / Колаж фото instagram.com/maxgalkinru, @Rogozin

Максим Галкін, якого в Росії визнали "іноагентом" через його позицію щодо жорстокої війни в Україні, не соромиться висловлювати свою позицію на публіці. Нещодавно він прямо зі сцени вигукнув "Героям слава", чим сильно розлютив колишнього главу Роскосмосу Дмитра Рогозіна. Про це повідомляють росЗМІ.

Нещодавно поранений в Донецьку Рогозін так розлютився, що навіть дозволив собі жорстко обізвати відомого артиста. Він також вирішив розповісти про його батька і брата, які нібито не є "зрадниками Росії.

Можливо, таким чином Рогозін хотів викликати сором за Галкіна, але це у нього навряд чи вийшло. Адже він сам виставив себе в недоброму світлі, вживаючи образливі слова.

"Батько Максима Галкіна, Галкін Олександр Олександрович - начальник Головного бронетанкового управління Міноборони СРСР і Росії (1987-1996), генерал-полковник, лауреат Державної премії Росії, депутат Держдуми (1998-2000). Достойна і шанована людина. Брат Дмитро з 2006 року - президент приватної "Військово-промислової компанії", яка є партнером держави в галузі оснащення Збройних сил та інших воєнізованих структур бронетехнікою та її сервісним обслуговуванням, ремонтом та утилізацією озброєння. Звідки ж ти такий виродок, Максим?"- написав Рогозін.

Нагадаємо, раніше Максим Галкін, який відмовився підтримувати війну в Україні і Політику диктатора Путіна і був визнаний іноземним агентом, прокоментував це рішення влади країни-агресора.

"Я не продаю свою думку і свої думки і не купую чужі. Я торгівлею совістю не займаюся", - додав він. Артист також звернувся до Міністерства юстиції, вказавши на те, що "пристойні люди" не платять за щирість і чесність.

Також ми писали, що співачка Лайма Вайкуле підтримала свою колегу по сцені Аллу Пугачову, яка звернулася до російської влади, попросивши визнати її іноземним агентом.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти