StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

В'ячеслав Узєлков матом визвірився на Славу Дьоміна через "чорнуху"

1 вересня 2024, 14:44
240
Боксер Узєлков вельми прямолінійно відгукнувся про популярного ведучого.
Вячеслав Узелков, Слава Демин
В'ячеслав Узєлков обматюкав Славу Дьоміна - що сталося / колаж: Главред, фото: instagram.com/uzelkov_official, instagram.com/slavademin_official

Український боксер і фітнес-тренер В'ячеслав Узєлков часом потрапляє у світські хроніки через свої гучні висловлювання. Він без сорому критикує тих, хто йому не догодив, водночас не сильно роздумуючи над добором цензурних виразів.

Так, нещодавно у своєму блозі в Instagram спортсмен опублікував скріншот статті одного популярного українського медіаресурсу про Славу Дьоміна: ведучий розповідав про дивну тягу своєї мами, з якою він посварився і не спілкується довгі роки, до "русского мира". Узелков побачив у цьому злу іронію - мовляв, Дьомін намагається дізнатися таємниці всіх навколо, хоча сам багато чого приховує від суспільства.

Свою думку про ведучого боксер висловив нецензурно: "Слава Дьомін [неценз.], [неценз.], котрий шукає на всіх чорнуху, а сам замурзаний". При цьому В'ячеслав Узєлков не став уточнювати, чим саме його так сильно розлютив шоумен.

відео дня

Ймовірно, йому на очі потрапило нещодавнє інтерв'ю, яке Слава Дьомін проводив із колишнім партнером Узєлкова по зйомках. Тоді з'ясувалося, що на майданчику спортсмен справив неприємне враження і проявляв агресію до своїх колег і до членів знімальної групи.

До слова, пізніше боксер лайку на адресу ведучого зі своєї сторінки видалив.

Слава Дьомін
В'ячеслав Узєлков обматюкав Славу Дьоміна - що сталося / instagram.com/uzelkov_official

Хто такий В'ячеслав Узєлков?

В'ячеслав Узєлков - український боксер у напівважкій ваговій категорії (30 перемог з 34 боїв). Завершив професійну кар'єру в 2014 році. Персональний спортивний тренер, шоумен. Брав участь у телепроєктах "Танцюю для тебе", "Україна має талант", "Зважені та щасливі", "Одруження наосліп".

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Олена Мозгова змінила імідж та перестала бути схожою на себе - новий образ здивував прихильників навіть порівняно зі стрижкою під "їжачок", яку музична продюсерка робила кілька років тому.

Також Потап засвітився в компанії світових знаменитостей. Він похвалився знайомством із легендарним гуртом, який "запалював" танцполи наприкінці 70-их років.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти