StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Усе всерйоз: Злата Огнєвіч показала особисті кадри з весільного салону

30 травня 2024, 23:05
245
Біла сукня нареченої дуже личить популярній співачці.
Злата Огневич
Злата Огнєвіч новини - Злата Огнєвіч у сукні нареченої підігріла чутки про заручини / колаж: Главред, фото: instagram.com/zlata.ognevich

Українська співачка Злата Огнєвіч днями приголомшила шанувальників - самотня артистка несподівано опублікувала знімок з красивою обручкою на безіменному пальці. Сьогодні артистка вирішила "добити" своїх фанів.

Так у її блозі в Instagram з'явилося відео з весільного салону, де вона обирала та приміряла різні весільні вбрання. "Саме ті почуття", - загадково підписала ролик Огнєвіч, і додала емодзі каблучки і сердечка.

Підписники схвильовані таким стрімким розвитком подій. До того ж, як виявилося, роль нареченої дуже личить Златі.

У коментарях думки все ж розділилися: одні вважають ролик із салону тизером до нового треку Злати Огнєвіч, інші не втрачають надії, що співачка все ж таки знайшла своє особисте щастя.

Дивіться відео зі Златою Огнєвіч у білій сукні в образі нареченої:

Хто така Злата Огнєвіч?

Злата Огнєвіч - українська співачка і політик, заслужена артистка АР Крим. Представник України на 58-му пісенному конкурсі "Євробачення", на якому посіла 3 місце. Народний депутат України VIII скликання від Радикальної партії Олега Ляшка.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Катерина Репяхова, дружина і концертний директор Віктора Павліка, влаштувала співакові шок після операції - від надлишку почуттів він розплакався і схопився за серце.

Також стало відомо, що зіркова ведуча шоу Танці з зірками Іванна Онуфрійчук народила первістка. Молода мама показала обличчя немовляти за лічені години після пологів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти