StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Все-таки збільшує: Надя Дорофєєва показала б'юті-трюк для губ

28 грудня 2023, 23:59
Приваблива зовнішність вимагає винахідливості, і співачка вирішила не тримати свої секрети в таємниці.
Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва показала лайфхак , як збільшити губи / колаж: Главред, фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Зовнішнім виглядом української співачки Наді Дорофєєвої захоплюються мільйони її шанувальників. Приблизно стільки ж хейтерів щоденного критикують артистку. На щастя, Додо майстерно перетворює їх негатив на щось корисне.

Наприклад, чутки про те, що від природи пухкі губи Наді - результат пластичних або косметичних процедур, співачка вирішила адаптувати. На своїй сторінці в Instagram вона показала лайфхак, яким регулярно користується сама, щоб зробити губи візуально більше і виразніше.

Дорофєєва записала короткий відеоурок, в якому пояснила, як створити ефект повних губ: олівцем темного відтінку вона робить контур, більш світлими - зафарбовує губи. За рахунок імпровізованого градієнта виходить необхідний візуальний ефект.

відео дня

Звичайно ж, артистка не упустила можливість підколоти тих, хто поливає її хейтом. Свій ролик вона підписала: "Розкриваю свій найбільший секрет: я збільшую губи... За допомогою олівців!"

Дивіться відео з б'юті-порадою від Дорофєєвої:

Раніше інсайдер з близького оточення колишнього чоловіка Ані Лорак розповів, чому могли розійтися Реус і Налчаджиоглу. Пара посварилася через чотири місяці після весілля.

Також блогер-пліткар Беспалов припустив, що фронтвумен гурту The Hardkiss Юлія Саніна знаходиться на межі розлучення з чоловіком, креативним директором і гітаристом Валом Бебко. Представник артистів прокоментував ці чутки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти