StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Все літо боролася за життя: дочка путініста Ернста повідомила про важке захворювання

21 вересня 2023, 12:02
678
Виявилося, що Олександра Ернст заразилася серйозним захворюванням.
1695237015-6145.jpg
Дочка путініста Ернста лікується в США, а не в Росії/ Колаж Главред, фото Cnews, Instagram

Дочка путініста і генерального директора головної пропагандистської машини РФ - Першого каналу Костянтина Ернста Олександра, повідомила про важке захворювання.

На своїй сторінці в Instagram, яку цитують пропагандистські ЗМІ, жінка розповіла про те, які муки їй доводиться проходити.

Вона розповіла, що їй все літо довелося боротися за своє життя і здоров'я.

відео дня

Зокрема, вона лежала в лікарні Нью-Йорка, отримувала крапельниці і проходила інші процедури. Хвороба позначилася на всіх органах і системах, і дівчина не нехтувала ніякими методами лікування.

Дочка + Ернст
Дочка Ернста опинилася на лікарняному ліжку / Instagram

"Сльози і аналізи крові, крапельниці і букети квітів, візити мами, відвідування лікарні, храму і лазні, щоб випітніти диявола... регулярні болі і лихоманка... дні, проведені в ліжку зі страхом, люттю і порожніми думками...", - розповіла вона.

Відомо, що жінка захворіла на хворобу Лайма.

Дочка Олександра з'явилася від цивільного шлюбу Ернста з театральним критиком Ганною Сілюнас. У цих відносинах Ернст вперше став батьком-на світ з'явилася дочка, яку назвали Олександрою. Вона так і носить прізвище батька, але на батьківщині не живе, а насолоджується життям в США.

Нагадаємо, раніше по мережі став поширюватися слух про те, що Заворотнюк, яка з 2019 року хворіє на рак головного мозку, втратила дар мови. На думку експертів такий симптом сигналізує про те, що хвороба прогресує.

Раньше Анастасію Заворотнюк внесли в чорний список через борги - в її родині є несплати по податках і комунальних послугах. В якості компенсації у артистки можуть почати відбирати рухоме і нерухоме майно.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти