StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Горілка, сигарети, перепалене волосся і бридкі фото: як виглядає дочка путініста Ернста з США

20 вересня 2023, 22:11
12050
Дочка Костянтина Ернста живе в США, а не в агресорі - Росії.
1695237015-6145.jpg
"Креативна" дочка Костянтина Ернста / Колаж Главред, фото телеграм-канал самі вершки, СNews

Путініст, лізоблюд і глава одного з головних пропагандистських і брехливих телеканалів терористичної Росії Костянтин Ернст, подбав про те, щоб його діти жили не в "великій" Росії, а в ненависній усіма росіянами Америці.

Там його дочка, 28-річна Олександра Ернст працює фотографом і продюсером, і виглядає як інтердівчинка з 90-х. При цьому вона пропагує вічні російські "цінності" - горілку "столичну".

На фото молода жінка позує в келиху, явно намагаючись повторити відому фотосесію Діти фон Тіз. Тільки ось у американської селебріті це виглядає естетично, а в дочки Ернста вульгарно і пішло. Фотографіями поділився пропагандистський ресурс "Не Малахов. Вершки".

відео дня

На фото - дочка Ернста у всій красі з усіма "цінностями":

Зазначимо, раніше гендиректор пропагандистського "Першого каналу" Костянтин Ернст назвав кінопродукцію Голлівуду останніх років "лайном" і поставив її на рівень фільмів кіностудії ім. Горького 1972 року.

Раніше також російські депутати під керівництвом Сергія Миронова написали листа гендиректору Першого каналу Костянтину Ернсту з проханням вплинути на позицію ведучого шоу "Вечірній Ургант" Івана Урганта щодо нападу Росії на Україну і проконтролювати "публічне визнання шоумена в неправоті". У разі відмови парламентарії вимагають звільнити артиста.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти