StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Вік ні до чого: молодий бойфренд Шер розкрив правду про їхній роман

4 червня 2024, 01:30
552
Александр Едвардс зізнався, що насправді відбувається між ним та поп-легендою.
Шер
Шер особисте життя - Олександр Едвардс висловився про роман із Шер / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

78-річна співачка Шер уже півтора року перебуває в романтичних стосунках із музичним продюсером і моделлю Олександром Едвардсом, який молодший за неї на 40 років. Попри те, що пара разом виходить у світ і має абсолютно щасливий вигляд, а дехто навіть розповідає, що поп-легенда не проти ще раз сходити під вінець, залишаються скептики, які не вірять у їхні почуття.

Чутки про заручини нещодавно розвіяв в інтерв'ю для TMZ сам Едвардс. Величезна каблучка, яку він підніс своїй зірковій подрузі 2022 року, виявилася лише різдвяним подарунком.

Проте чоловік зазначає, що у нього з Шер все по-справжньому. І ні, різниця у віці анітрохи не заважає закоханим залишатися щасливими разом.

відео дня

Ба більше - Едвардс називає себе і співачку справжньою сім'єю. "Кохання все ще витає в повітрі. Ми щасливі. Ми щаслива сім'я", - впевнено заявляє бойфренд Шер.

Хто така Шер?

Шер (ім'я при народженні - Шерилін Саркісян) - американська співачка, акторка, режисерка і музичний продюсер. Прославилася в середині 60-их, як частина дуету "Сонні і Шер", пізніше стала виступати сольно. Пісні Шер були в топ-10 Billboard Hot 100 упродовж шести десятиліть поспіль (з 1960-х по 2010-ті). За свою кар'єру артистка випустила 28 студійних альбомів, зіграла в 74 кінопроєктах. Володарка "Еммі" (2003), "Греммі" (2000), "Оскара" (1988) та трьох "Золотих глобусів" (1974, 1984, 1988).

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що 15-річна донька Джолі та Пітта демонстративно відмовилася від прізвища батька. Вів'єн Маршелін пішла по стопах батьків, і взяла в якості творчого псевдоніма прізвище Анджеліни.

Також 65-річна Мадонна завела нового хлопчика-іграшку - про це повідомив інсайдер із близького оточення співачки. Новий роман Мадж закрутила лише через кілька днів після розставання з попереднім бойфрендом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти