StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Онук Софії Ротару показав, як виглядає його дівчина

23 березня 2023, 19:50
Анатолій Євдокименко віддав своїй серце відомій моделі, яка раніше зустрічалася з популярним українським артистом.
Анатолій Євдокименко
Анатолій Євдокименко показав романтичні фото з Єлизаветою Трейгерман / instagram.com/shmn

Старший онук співачки Софії Ротару, названий так на честь покійного діда, музикант Анатолій Євдокименко сьогодні відзначає 29-ий День народження. Правда, святкує він його не в Україні - після невдалої спроби перетнути кордон у березні 2022 року, він все ж зміг покинути країну під час повномасштабної війни, і зараз мешкає в Європі.

Зі святом Анатолія привітали і іменита бабуся, і сестра-модель. Також він на своїй сторінці в Instagram поділився привітанням від своєї дівчини. Євдокименко підтвердив, що перебуває в романтичних стосунках з успішною фотомоделлю Єлизаветою Трейгерман.

Дівчина в сторіс показала серію спільних фото з Анатолієм і назвала їх пару "командою мрії". Також вона додала ніжне побажання своєму обранцеві.

відео дня

"Я завжди з тобою і завжди для тебе. Ти дуже талановитий, розумний, добрий, люблячий і турботливий чоловік. Дякую тобі за все. Я так пишаюся тобою! Будь найздоровішим та найщасливим, і я зроблю все для цього", - звернулася Трейгерман до Євдокименко.

Раніше Трейгерман приписували роман з іншим українським музикантом - співаком Максом Барських. У 2020 вони разом створили модний бренд, а артист навіть публікував знімки, на яких пристрасно цілується з моделлю. Про стосунки Єлизавети та Євдокименка стало відомо восени 2021 року - за чутками вона кинула Барських через його важкий характер.

Анатолій Євдокименко, Єлизавета Трейгерман
Анатолій Євдокименко показав романтичні фото з Єлизаветою Трейгерман / instagram.com/shmn, instagram.com/treigerman.elizabeth

Раніше в ЗМІ з'явилася нова версія причини, по якій розлучилися Ханде Ерчел і Керем Бюрсін - у всьому звинувачують розлучницю Демет Оздемір, нову партнерку "Серкана Болата".

Також іспанський футболіст Жерар Піке, якого нещодавно кинула Шакіра через його постійні зради, вперше прокоментував скандал, який розгорівся навколо їх розриву.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти