StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Поводилася агресивно": відому співачку зняли п'яною в дим після концерту

29 січня 2024, 18:28
Lida Lee зараз переживає не найкращі часи та заливає це алкоголем, повідомляє інсайдер.
Ліда Лі
Lida Lee напилася в барі через проблеми в особистому житті / колаж: Главред, фото: instagram.com/lidalee_official

Українська співачка, учасниця "Голосу країни" і "Танців з зірками", Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська) навесні 2023 року завершила тривалий роман. Серед причин для розставання вона назвала відсутність логічного продовження стосунків - вона чекала на пропозицію руки та серця, але колишній коханий так і не наважився на цей крок.

Відтоді артистка на публіці повідомляла, що не проти самотності, однак це виявилося зовсім не так. Нещодавно до рук Уніан потрапило відео, яке зняла глядачка після концерту Ліди Лі в одному з розважальних закладів.

У кадрі співачка сидить за барною стійкою і вживає алкогольні напої. При цьому поведінка Скорубської натякала на її сильне сп'яніння.

Як повідомляє інсайдер, останнім часом алкоголь - найчастіший спосіб для Ліди Лі зняти емоційну напругу. Стрес артистка переживає на тлі проблем на особистому фронті. "Яке було здивування побачити Ліду Лі в нетверезому стані, пила з пляшки, прямо з горла, поводилася трохи агресивно. Вона зірвалася, жорстко сидить на алкоголі, напиваючись після виступу", - стверджує джерело.

Дивіться відео Lida Lee в барі:

Раніше кума Костянтина Меладзе, українська співачка Євгенія Власова, вперше висловилася про нього під час війни. Артистка розповіла, про що спілкується з хрещеним своєї доньки.

Також Сергій Притула довів Лесю Нікітюк до сліз - колишні колеги знову зустрілися на знімальному майданчику, що стало для ведучої дуже сильним потрясінням.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти