StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вампіри не старіють: як зараз виглядає Костиль з серіалу "Баффі - переможниця вампірів"

3 березня 2023, 11:35
Зараз акторові 60 років, і хоч літа взяли своє, а платиновий блонд змінився сивиною, виглядає Марстерс все ще ефектно.
Джеймс Марстерс
Як Джеймс Марстерс з серіалу "Баффі - переможниця вампірів" виглядає зараз / instagram.com/buffytvs

Американський актор, музикант і письменник Джеймс Марстерс підкорив серця глядачів завдяки ролі Спайка (Костиля), Вільяма Кривавого (за життя - Вільяма Претта) - британського вампіра в серіалі "Баффі - переможниця вампірів" (1997-2003).

Продюсер і головний ідейний натхненник серіалу Джосс Уідон спершу не розраховував, що персонаж Спайка надовго затримається в кадрі. Однак підвищений інтерес шанувальників "Баффі" до саркастичного вампіра, який носить шкіряний плащ і слухає панк-рок, переконав його виділити Костилю більше екранного часу.

Так з епізодичного актора Марстерс став повноцінним членом команди серіалу "Баффі". Спершу Спайк в його виконанні був головним антагоністом переможниці, потім - її союзником і романтичним інтересом, та навіть обзавівся душею.

відео дня

Після завершення серіалу "Баффі - переможниця вампірів" Джеймс Марстерс продовжив грати Вільяма Кривавого в спін-оффі телесеріалу під назвою "Ангел" (1999-2004). Там за сюжетом Спайк приєднався до свого заклятого друга і колишнього коханого Баффі - вампіра на ім'я Енджел.

Незважаючи на позитивні відгуки критиків, "Ангел" закінчився, як то кажуть, на найцікавішому місці - у Джосса Уідона були великі плани на проєкт, проте фінансування серіалу закінчилося. Тоді Марстерс в одному з інтерв'ю зазначив, що із задоволенням продовжить грати Костиля, якщо серіал повернуть в найближчі п'ять років: він почав грати вампіра в "Баффі", коли йому вже було 35 років, а закінчив в "Ангелі" в 42. Актор прекрасно усвідомлював те, що грати вічно молодого Спайка йому не вдасться, адже він, на відміну від свого персонажа, старіє.

Джеймс Мастерс, Сара Мішель Геллар
Джеймс Марстерс і Сара Мішель Геллар в ролі Спайка і Баффі в серіалі "Баффі - переможниця вампірів" / imdb.com

Проте розлучатися зі всесвітом "Баффі" і "Ангела" артист не поспішає. Він написав і випустив кілька коміксів, присвячених пригодам винищувачки, і з великим задоволенням бере участь в різних фанатських заходах, присвячених серіалам.

Для Марстерса роль Спайка стала основоположною, але не єдиною в його кар'єрі. На рахунку актора кілька ролей у фільмах і серіалах по супергеройському всесвіту DC (наприклад, Таємниці Смолвіля, в яких він зіграв лиходія Брейніака), також він знімався в серіалах Тисячоліття, Без сліду, Торчвуд, Втікачі та ін. Крім того Джеймс Марстерс побудував успішну кар'єру, як актор озвучення (мультфільми, відеоігри) і музикант. У нього є власна рок-група Ghost of the Robot, в якій він грає на гітарі та виступає солістом разом з сином Салліваном.

На фото Джеймс Марстерс позує на червоній доріжці 19 січня 2023 року - на прем'єрі телесеріалу "Вовча зграя". Він прийшов підтримати свою подругу і колишню кінокохану Сару Мішель Геллар (Баффі), яка грає там одну з головних ролей.

Джеймс Марстерс зараз
Як виглядає Джеймс Марстерс зараз / ua.depositphotos.com

Раніше 45-річна "переможниця вампірів" Сара Мішель Геллар засвітила шикарні ніжки в непристойно короткому міні - у такому вигляді "Баффі" прийшла на прем'єру нового фільму.

Також країнська кримськотатарська співачка і Народна артистка України Джамала показала фото, якому без малого 23 роки - Джа просто не впізнати в її підлітковому віці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти