StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У США померла популярна російська блогерка

24 квітня 2024, 11:37
2056
Російські ЗМІ повідомляють про смерть блогерки Олени Міро.
Олена Міро загинула в автокатастрофі
Олена Міро загинула в ДТП / Колаж Главред, фото Стархіт

Російські пропагандистські ЗМІ повідомляють про те, що в США померла популярна блогерка Олена Міро, яка робила скандальні публікації щодо зірок російського шоу-бізнесу.

За інформацією News.ru, низка Telegram-каналів написала, що Міро потрапила в автокатастрофу і впала в кому в США, де жила останнім часом. Нещодавно вона померла. За словами джерела, на яке посилається Telegram-канал Адмін-Аншлак, мати Олени їздила в Штати на похорон, а батько відмовився, сказавши, що "карма її наздогнала, сама винна".

Хто така Олена Міро

Олена Міро - письменниця, сценаристка, блогерка ЖЖ. Народилася 24 червня 1981 року в місті Старий Оскол Бєлгородської області. Закінчила Воронезький державний університет, отримавши спеціальність перекладач.

відео дня

Міро не раз потрапляла в скандали через свої публікації щодо відомих росіян. Один з останніх її постів був про Юлію Висоцьку. Журналістка захоплювалася фігурою актриси, яка заради цього дотримується суворої дієти і займається спортом.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше путіністка Лєра Кудрявцева, яка всіляко підтримує жорстокий військовий напад терористичної Росії на мирну Україну, розповіла про трагедію у своїй родині.

Раніше також переможниця шоу "Холостяк", блогерка, колишня дружина телеведучого Микити Добриніна Даша Квіткова розповіла, чим закінчилася її резонансна "лакшері" ДТП.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти