StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

У Росії покарали Орбакайте за сміливість Пугачової і Галкіна

4 березня 2023, 12:56
Крістіна Орбакайте продовжує мовчати про війну на відміну від своєї матері Алли Пугачової.
Крістіна Орбакайте
Крістіна Орбакайте / скріншот YouTube

Співачка Алла Пугачова і її чоловік Максим Галкін були одними з перших артистів, які втекли з РФ, засудивши війну в Україні. Але дочка Примадонни Крістіна Орбакайте продовжує виступати в країні-агресорі і мовчати про війну.

Судячи з усього, співачку в Росії почали недолюблювати через позицію Алли Пугачової. Театр "Современник" зняв з репертуару спектакль "Двоє на гойдалках", в якому Орбакайте грала головну роль з 2015 року, пишуть росЗМІ.

Ось тільки вже кілька місяців "Современник"не продає квитки на"Двоє на гойдалках". В афіші на березень-квітень постановка також не значиться.

Раніше ми писали, що російська співачка Крістіна Орбакайте, яка мовчить про війну в Україні, поділилася кадрами з відпочинку. Дочка Алли Пугачової на своїй сторінці в Instagram опублікувала фото внучки Примадонни.

Також ми писали, що гуморист Максим Галкін, який відразу виступив проти війни в Україні, зачарував шанувальників милим архівним фото з дружиною Аллою Пугачовою. Чорно-білий знімок він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти