StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Встиг стати ескортником": холостяк Топольський зробив несподіване зізнання

3 березня 2023, 18:34
"Холостяк" Топольський поскаржився на те, що його вважають ескортником.
Александр_топольський
Александр_топольський

Український холостяк Алекс Топольський несподівано образився на своїх фоловерів, які "викрили" його в наданні ескортних послуг.

Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. За словами Топольського, одного разу йому написав друг, який повідомив, що у Топольського нібито є чоловік в Америці і він займається ескортом в США. "Якщо чесно, я був трохи приголомшений від такого повідомлення. Як я за ніч встиг стати ескортником? Тільки вчора все було нормально", - дивується Топольський.

За словами Топольського, є багато людей, які повірили в те, що пишуть про нього інші. "Я прочитав коментарі під цим відео і був в шоці. Люди, не знаючи мене, знаючи тільки цю людину, складають свою думку про мене, грунтуючись тільки на одній думці. Серйозно", - дивується чоловік.

відео дня

Топольський також поспішив виправдатися, повідомив про те, що він в 15 років почав свою першу справу. "Весь цей час працював, розвивався, переїхав до Америки, зайнявся акторським — все це я робив для того, щоб домогтися успіху. Я звик затверджуватися за рахунок результатів, а не пліток, інтриг і драми", - говорить він.

За його словами, впоратися з цією ситуацією йому допоміг друг - Слава Дьомін. "Мій друг надав мені підтримку в потрібний момент і мені це дуже допомогло, мене більше не зачіпає жодне погане слово, жоден злісний коментар, тому що я знаю який я, мої близькі це знають, і це найголовніше", - висловився Топольський.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що учасниця останнього, дванадцятого сезону романтичного шоу "Холостяк" Аделіна Делі повідомила радісну новину. Виявилося, що дівчина, яка зовсім недавно боролася за серце "Холостяка" Алекса Топольського вагітна. Фото з округлим животом вона поділилася на своїй сторінці в Instagram.

"Я не сильно уявляю себе домогосподаркою. Навіть сказала б, що це виключено. Тільки розвиток і робота. Відразу в стрій після пологів. У мене не вдається тримати себе в адекватному моральному стані, сидячи вдома і не маючи графіка. Відразу деградую", - розповіла майбутня мама.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти