StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Український актор "порвав" пародією на росіянку, яка не хоче виїжджати з Криму після "бавовни"

15 серпня 2022, 14:59
Сміятися над тупістю окупантів по-істині справжнє задоволення.
Український актор 'порвав' пародією на росіянку, яка не хоче виїжджати з Криму після 'бавовни'
Юрій Великий / Скріншот YouTube

Комедійний актор студії" Квартал 95 " Юрій Великий записав пародію на відео, яке стало дуже популярним в соціальних мережах.

Зокрема, він скопіював росіянку, яка після вибухів у Кримській Новофедорівці ридала від того, що не хоче залишати Крим, який став їй "рідним". Актор симпровізіровал, що ще могла наговорити ниюча окупантка.

У новій версії ролика, ниюча росіянка і її чоловік "корінні" кримчани, адже живуть там з 2014 року. Нібито, вони виселили з квартири кримсько-татарських пенсіонерів" по-людськи "і чисто" по-людськи " переоформили на себе квартиру, настукавши в ФСБ.

читайте такожСтав резервістом: 53-річний актор з серіалу" кріпосна " знищує ворога на фронті

"Ну ладно ми бомбимо Україну, але навіщо бомбити у відповідь. Невже лідери двох країн не можуть просто домовитися між собою, щоб ми їх бомбили, а вони нас немає?"- пародіює актор жінку.

Вона також нібито дивується, що "можна було такого курити в Криму, щоб 20 літаків злетіли в повітря навіть не злетівши".

Нагадаємо, раніше відомий голлівудський актор Лієв Шрайбер (має українське коріння) знову приїхав в Україну - в якості посла благодійної платформи UNITED24. Про це стало відомо з ефіру телемарафону.

Вранці актора зустріли на залізничному вокзалі в Києві. Йому в першу чергу показали фотовиставку, яка присвячена війні України проти Росії.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти