StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

В України новий небезпечний конкурент на Євробаченні-2024 - букмекери

26 лютого 2024, 22:47оновлено 27 лютого, 20:35
alyona alyona та Jerry Heil вже втратили два відсотки в рейтингу.
alyona alyona, Jerry Heil, Євробачення-2024
Євробачення-2024 - місце України в рейтингу букмекерів / колаж: Главред, фото: nstagram.com/eurovision, instagram.com/thejerryheil

Дует українських співачок alyona alyona і Jerry Heil, який українці відібрали для участі в Євробаченні-2024 на початку лютого, міцно закріпив Україну на позиції лідера серед потенційних переможців музичного конкурсу.

Однак тиждень тому по прогнозами букмекерів у трійку лідерів просочилася "темна конячка" - Хорватія, яка за 30 років участі в змаганні жодного разу не мала першого місця. Зараз країна зміцнила свої позиції і наблизилася в рейтингу до України на небезпечну відстань.

На даний момент Україна зберігає за собою перше місце з ймовірністю перемоги в 16%. Хорватія зі своїми 11% відтіснила Італію (8%) на третє місце. У п'ятірку лідерів також входять Ісландія і Бельгія - по 5%.

Такий підйом Хорватії в рейтингу пов'язують з тим, що країна визначила свого конкурсанта, який представлятиме її на Євробаченні. У 2024 році від Хорватії поїде виконавець під псевдонімом Baby Lasagna з піснею "Rim Tim Dagi Dim". Інформація з'явилася на офіційній сторінці Євробачення в Instagram.

Євробачення-2024
Євробачення-2024 - місце України в рейтингу букмекерів / eurovisionworld.com

Дивіться відео виступу Baby Lasagna з піснею "Rim Tim Dagi Dim" на хорватському Нацвідборі-2024:

Євробачення-2024

Євробачення-2024 - 68-ий пісенний конкурс, який пройде 7, 9 та 11 травня в Мальме, Швеція, за участю конкурсантів з 37 країн. Змагання до Швеції "привезла" співачка Loreen ("Tattoo"), яка здобула перемогу на Євробаченні в 2023 році. Україна - постійний учасник Євробачення з 2003 року. За всю історію участі конкурсанти від України тричі посідали перше місце - у 2004 (Руслана - "Дикі танці"), 2016 (Джамала - "1944") та 2022 (гурт Kalush Orchestra - "Стефанія") роках.

Нагадаємо, дует alyona alyona & Jerry Heil переміг на Національному відборі-2024 і поїде на Євробачення від України. Главред розповідав, про що пісня "Teresa & Maria", якій пророкують перемогу на міжнародному конкурсі.

Також зірку-сурдоперекладачку Нацвідбору-2024 Катерину Заботкіну, яка так сподобалася глядачам, розкритикували за непрофесіоналізм. На думку Українського товариства глухих її переклад був занадто вільним.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти