StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

У Повалій планують вилучити майно в Україні та позбавити прав на пісні

6 вересня 2024, 18:54
475
5 вересня Мін'юст подав до ВАКС позов про застосування санкцій до Повалій.
Таїсія Повалій
Таїсія Повалій позбудеться свого українського майна/ колаж: Главред, фото: instagram.com/tpovaliy_best

Міністерство юстиції просить Вищий антикорупційний суд відсудити майно у зрадниці України, проросійської співачки Таїсії Повалій, зокрема права на вісім музичних творів.

Відповідне повідомлення з'явилося на сайті відомства.

Так, 5 вересня Мін'юст подав до ВАКС позов про застосування санкцій до Повалій. Відомство хоче стягнути з Повалій майно, яким вона володіє прямо та опосередковано.

відео дня

Зокрема, путіністка може позбутися нерухомості (сім земельних ділянок, житловий будинок і домоволодіння), двох автомобілів, чотирьох пристроїв для відстрілу набоїв і майнових прав на музику і слова до восьми творів.

Хто така Таїсія Повалій?

Таїсія Повалій - радянська та російська співачка. Колишня народна артистка України (позбавлена звання 2015 року), народна артистка Інгушетії (2012). З 2012 до 2014 року - народний депутат України від "Партії регіонів". З вересня 2022 року перебуває під санкціями України, повідомляє "Вікіпедія".

Новини шоу-бізнесу в Україні та у світі:

Нагадаємо, що Повалій, Тодоренко і Лорак боягузливо промовчали про російський теракт в Охматдиті. А співачка Яна Соломко, зі свого боку, цього дня публікувала відео з одного зі своїх виступів у РФ.

Раніше зрадниця Ані Лорак цинічно заговорила про мир - зокрема, пропагандистам у Білорусі, де вона виступала, співачка сказала, що хоче миру в усьому світі. Із засудженням російської агресії щодо України вона не висловлювалася.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти