StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

"Тупості немає меж": пасія Налчаджиоглу заговорила про причини розриву з ним

24 червня 2024, 13:04оновлено 25 червня, 00:01
1902
Анастасія Foxy розповіла, чому турецький бізнесмен "зник" з її життя.
Мурат Налчаджиоглу, Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу новини - Анастасія Foxy заговорила про розрив з Налчаджиоглу / колаж: Главред, фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Уже кілька місяців ширяться чутки про те, що турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу і українська модель Анастасія Foxy розійшлися. Пара познайомилася напередодні Нового року-2024, і свято зустрічала разом.

Відтоді їхні стосунки розвивалися стрімко та гучно: закохані разом відпочивали, робили парні тату, присягалися одне одному в ніжних почуттях і публічно сварилися. На початку червня Фоксі та Налчаджіоглу відписалися одне від одного в соціальних мережах і видалили спільні знімки.

Нещодавно у своєму блозі в Instagram модель зізналася, що ж сталося насправді. Так Фоксі, відповідаючи на запитання підписників, повідомила, що не хоче більше виносити особисте в публічний простір.

відео дня

"Хто сказав, що ми розійшлися? Наші стосунки перейшли на новий рівень. Просто більше не хочу ділитися особистим, крім гарних фото", - написала кохана Налчаджиоглу.

Коли її знову запитали про розрив із Муратом, Фоксі відповіла в грубій формі: "Про що взагалі йдеться? Тупості деяких людей немає меж. Але мені приємно, що вам цікаве моє життя. Тільки стежте уважніше, щоб фігню не писати".

Анастасія Foxy
Мурат Налчаджиоглу новини - Анастасія Foxy заговорила про розрив із Налчаджиоглу / колаж: Главред, фото: instagram.com/anastasija_foxy2

Хто такий Мурат Налчаджиоглу?

Мурат Налчаджиоглу - турецький бізнесмен. Колишній чоловік співачки Ані Лорак (2009-2019), батько її єдиної доньки Софії (2011). Живе на дві країни - Україну і Туреччину.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше український шоумен Андрій Джеджула прокоментував розлучення Санти Дімопулос, з якою перебував у цивільному шлюбі з 2007 по 2010. У квітні 2024 року світська левиця повідомила, що закінчила дев'ятирічний шлюб з Ігорем Кучеренком.

Також Позитив розповів, коли почався його новий роман із танцівницею Юлею Сахневич. Артисту часто дорікають у тому, що ці стосунки він завів під час офіційного шлюбу з Анною Андрійчук.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Последние новости

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти