StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Тіна завжди підтримує військових": фанати Кароль жорстко відповіли колі Серзі

1 вересня 2023, 11:29
Шанувальники Тіни Кароль відреагували на заяву воїна і музиканта Колі Серги про те, що артистка обіцяла, але не виступила на фронті.
 Кароль, Серга
Фанати Кароль заступилися за улюбленицю після звинувачення Серги / колаж Главред, скріншоти

Фанати української поп-співачки Тіни Кароль жорстко відреагували на свіжу заяву бійця ТРО і музиканта Колі Серги про те, що артистка обіцяла виступити на фронті перед українськими воїнами, але обіцянку не дотримала. Такий пост з'явився на офіційній сторінці шанувальників співачки в соцмережі Instagram.

"Зараз в мМережі гуляє інтерв'ю Колі Серги, який каже, що Тіна не їздила з ним до військових. Але вона їздила, просто не з Колею. Зазвичай не можна розголошувати, хто і куди їздив, адже це здача дислокації наших захисників. Тіна завжди підтримує військових, наших героїв ЗСУ, і не раз у своєму житті була в "гарячих точках", – написали вони.

У пості шанувальники показали фото і відео Кароль, яка виступала перед бійцями ЗСУ.

відео дня

Нагадаємо, в недавньому інтерв'ю Коля Серга розповів про досвід співпраці "Культурного десанту" з Тіною Кароль. Зокрема, він сказав, що артистка кілька разів зривала виступи, відмовляючись в останній момент.

"Хтось обіцяв, але не приїжджав. Тіна Кароль, наприклад. За день постійно відмовлялася. Ну їй страшно було. Я розумію, що були якісь причини, але базово - це страх", – сказав артист.

До того Тіна Кароль - разом з легендарною оскароносною авторкою пісень Дайан Уоррен, яка співпрацювала з Селін Діон, Леді Гагою, Вітні Х'юстон, Тіною Тернер, створила композицію One Nation Under Love.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти