StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тіна Кароль розповіла про заборону в'їзду в РФ: я туди і не збиралася

26 квітня 2022, 17:35
Тіна Кароль з гумором відреагувала на заборону в'їзду на територію Росії.
Тіна Кароль
Тіна Кароль завжди займала жорстку проукраїнську позицію/ ph:@spromojna

Українська співачка Тіна Кароль, яка на відміну від багатьох інших українських зірок ніколи не виступала в Росії після 2014 року, відреагувала на заборону в'їзду їй до Росії на 50 років.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Фактам ICTV.

"Я взагалі навіть не знаю, чи потрібно на це звертати увагу. Ну, якісь писюльки собі пишуть, мені все одно. Я туди і не їздила, ось в чому справа. Я з 2014-го року добре зрозуміла, з чим маємо справу, і відмовилася від усіх концертів, контрактів і різних продюсувань. Тому для мене сьогоднішня історія з нев'їздом не є проблемою, що я втратила якісь концерти, гроші і т.д. Я для себе все це вирішила давно, коли почалася війна, з самого початку",-підкреслила Кароль.

Вона також зазначила, що російські зірки, які приїжджали з концертами в Україну, "забирали" хліб українських артистів. Артистка не розуміє, навіщо були ці концерти, якщо в України "вистачає своїх".

Нагадаємо, раніше українська співачка Тіна Кароль приїхала до Венеції. Артистка неймовірно видовищно виконала гімн України на відкритті виставки" це Україна: захищаючи свободу " на Венеціанській бієнале 2022.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти