StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тіна Кароль прокоментувала любов до дівчат: "Я можу"

19 серпня 2024, 22:30
297
Шанувальники продовжують невпинно шукати пару для поп-діви.
Тина Кароль
Тіна Кароль новини - Тіна Кароль висловилася про любов до чоловіків і жінок / колаж: Главред, фото: instagram.com/tina_karol

Українська співачка Тіна Кароль продовжує інтригувати шанувальників подробицями свого особистого життя. То поп-діва заявляє про свої наміри завести дитину, то в ЗМІ з'являються чутки про те, що вона таємно вийшла заміж.

Сама ж Кароль наполегливо підтримує ареол загадковості, методично підживлюючи його провокаційними подробицями. Наприклад, нещодавно артистка відповіла у своєму блозі в Instagram на запитання від шанувальника про її любовні вподобання.

Так у співачки запитали чи могла б та теоретично закохатися в жінку. На це співачка опублікувала "драматичне" селфі з напівпосмішкою.

відео дня

Запитання про чоловіків і жінок зірка визнала смішним, і заявила, що стать для неї малозначна. "Смішно. А чим дівчина відрізняється від хлопця. Я можу закохатись в особистість", - впевнено заявила Тіна Кароль.

Тина Кароль
Тіна Кароль новини - Тіна Кароль висловилася про любов до чоловіків і жінок / instagram.com/tina_karol

Хто така Тіна Кароль?

Тіна Кароль (Тетяна Ліберман) - українська співачка й актриса, телеведуча. Народна артистка України (2017), солістка Ансамблю пісні і танцю ЗСУ. Лауреатка пісенного конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля 2005". З піснею "Show me your love" представляла Україну на "Євробаченні 2006", де посіла сьоме місце.

Тіна Кароль прокоментувала любов до дівчат: 'Я можу'
Хто така Тіна Кароль / Главред

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська ведуча Катерина Осадча показалася вагітною і повідомила радісну новину, яка стосується її з Юрієм Горбуновим сім'ї.

Також молодша донька Віри Брежнєвої, 14-річна Сара Кіперман, у чорній мереживній сукні-міні показалася в обіймах бойфренда Ендрю Андерсона.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти