StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Тебе там зітруть": путіністка Бльоданс критикує Ротару за підтримку України

18 вересня 2023, 17:08
7193
Колишня кримчанка поглумилася над віком Софії Ротару, натякаючи на її неспроможність.
Евеліна Бледанс, Софія Ротару
Евеліна Бльоданс висловилася про проукраїнську позицію Софії Ротару / колаж: Главред, фото: instagram.com/bledans, instagram.com/sofiarotaru.official

Кримчанка Евеліна Бльоданс у 90-ті роки отримала популярність завдяки одеському комедійному серіалу "Маски-шоу". Проте з 2014 року, відколи вона підтримала анексію Криму, актриса "підспівує" пропаганді країни-окупанта. Не дивно, що і війну в Україні Бльоданс підтримує, а тих, хто проти, засуджує.

У цю категорію потрапила українська співачка Софія Ротару. Евеліна Бльоданс, до якої в минулому залицявся єдиний син артистки, вибухнула уїдливою промовою про співачку в інтерв'ю для ЗМІ країни-окупанта.

Вона переконана, що Софія Михайлівна не здатна мислити критично самостійно, і її проукраїнська позиція - лише результат того, що їй розповідає її оточення. "У того, що вона говорить, є кілька причин, мені здається. Коли жінка вже у віці, вона дуже довірливо приймає від близьких людей інформацію і вірить їй. Мені здається, що їй сказали: краще так говорити, бо живеш в Україні. У Криму, окей, нерухомість, але і в Києві квартири, будинки, ще десь", - ляпнула Бльоданс.

відео дня

Також, ймовірно спираючись на свій досвід пережитого в країні-окупанті залякування знаменитостей, акторка вирішила перенести його і на Ротару. "Зрозумійте: ну, як вона поїде в Крим, як до неї будуть ставитися після цього в Києві? Адже вона українська співачка. Хтозна, що їй там сказали, може, залякали: "Та що ти поїдеш в цю Росію? Тебе там зітруть". І вона злякалася і вирішила прийняти таку позицію. Я припускаю саме це", - заявила вона.

На чому ґрунтуються її переконання, Евеліна Бльоданс уточнювати не стала. Але її спроби очорнити ім'я Софії Ротару, яка вже не раз підтверджувала свою позицію, від цього незв'язного марення колишньої акторки-кримчанки звучить ще менш переконливо.

Раніше Софія Ротару оприлюднила, як виглядає зараз. Це було перше особисте фото співачки за рік - останній раз вона показувала себе фанатам на свій день народження в серпні 2022 року.

Також, всупереч бажанню пропагандистів бачити її на своєму боці, Софія Ротару відкрито побажала перемоги Україні над Росією у своєму зверненні до нашої країни на День незалежності.

Інші новини про Софію Ротару:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти