StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Талантозаміщення: Бузову заплювали за "ріденьку" пародію на гурт Мумій Троль

19 червня 2023, 19:18
Після жахливого виконання легендарної пісні, слухачі просять заборонити виступи Бузової на державному рівні.
Ілля Лагутенко, Ольга Бузова
Ольга Бузова Владивосток-2000 - співачку захейтили за переспівування пісні гурту Мумій Троль / колаж: Главред, фото: facebook.com/mumiytroll, instagram.com/buzova86

Дивлячись на естраду країни-окупанта, виникає відчуття, що деякі персонажі існують там виключно для того, щоб над ними сміявся натовп. До таких можна віднести і співачку-путіністку Ольгу Бузову.

Артистка наполегливо мітить в зірки, та хапається за будь-яку роботу - вона і танці танцює, і в театрі грає, і пісні співає. Останнє можна вважати особливим засобом тортур для слухачів, але Бузова з великою впертістю продовжує їх напихати своїми шедеврами.

Не гребує співачка і красти чужі пісні. Так, на одному з недавніх музичних фестивалів в місті Владивосток, Бузова виконала легендарний хіт "Владивосток-2000" популярного рок-гурту Мумій Троль, родом з цього міста. Відео виступу вона показала на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

Крім того, що нове звучання пісні вийшло по-бузовськи провальним і болючим для вух, у слухачів також викликав обурення факт, що артистка навряд чи виступала, дотримуючись авторських прав гурту.

У коментарях Ольгу Бузову та її виступ розкритикували в пух і прах: "Треба на державному рівні заборонити Бузову, інакше ця вульгарність і непрофесіоналізм пошириться на всі покоління", "Блін, стільки не вип'єш щоб це слухати", "Лагутенко серцевий напад розіб'є, якщо він це почує !!! Не треба поганити шедеври! Який сором, Господи", "Навіщо так гвалтувати чужий хіт?".

До слова, Ольга Бузова - путіністка, яка схвалює війну в Україні. Гурт Мумій Троль, разом з їх лідером Іллею Лагутенко, ще в березні 2022 року оголосив про свою антивоєнну позицію. До того ж за чутками вони вже багато років не живуть у країні-окупанті.

Дивіться відео виконання Ольгою Бузовою пісні гурту Мумій Троль "Владивосток-2000":

Раніше стало відомо, що поки країна-агресор відправляє "земних" чоловіків на фронт, син міністра оборони РФ Шойгу будує музичну кар'єру в образі "солодкого хлопчика", і відпочиває на дорогих курортах.

Також співачка Анна Трінчер влаштувала рознос скандальній українській блогерці Ганні Алхім, яка схвалює прослуховування музики у виконанні артистів з країни-окупанта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти