StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Божевільний прайс, чорна плівка і скотч: російський співак озвучив дивний райдер

12 грудня 2022, 18:37оновлено 13 грудня 2022, 08:47
Виступи для росіян співак оцінив на 50 тисяч доларів більше, ніж для жителів інших країн.
Леонтьєв
Леонтьєв / valera_leontiev / instagram

Російський співак з гвардії "престарілих", який давно живе в США Валерій Леонтьєв, назвав ціну повернення в Росію, яка напала на Україну і ось вже майже 10 місяців веде жорстоку вбивчу війну.

Так, Леонтьєв готовий заспівати для своїх співвітчизників, які будуть продовжувати веселитися, незважаючи на десятки тисяч "откобзоненых" в Україні російських солдатів, за 150 тисяч доларів. За інформацією телеграм-каналу "Звездач", прайс на 50 тисяч вище для російських глядачів, ніж в інших, більш цивілізованих країнах.

З незвичайного в райдері співака - заклеєні чорними пакетами вікна в номері "люкс", щоб папараці не дісталися до Леонтьєва. По сусідству неодмінно повинні жити костюмер і охорона.

відео дня

У гримерці Леонтьєва повинна чекати пляшка віскі марки Macallan з м'ясною нарізкою.

Нагадаємо, раніше російського співака, який підтримує російське вторгнення в Україну, а також живе в Криму, Данко, затримали в аеропорту Кишенева, куди той прямував зі своїм концертом.

В'їзд в країну йому заборонили через проживання в Криму і поїздок на Донбас. За словами дружини, 2 дні Данко утримували без їжі, без води, з російськими картами, які не працюють ніде, крім Росії.

Вона також повідомила, що через цю ситуацію у нього піднявся тиск, але все-таки співака відпустили. Чи відбувся концерт співака в Молдові, залишилося невідомим.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що схвалює війну співак-путінст Микола Басков досяг зовнішнього вигляду, який відповідає ницості її обмельчавшей душі-він сильно набрав у вазі, його обличчя стало одутлим, а руки-ноги перестали рухатися.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти