StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Російського співака затримали в аеропорту Молдови через підтримку Росії

12 грудня 2022, 09:01оновлено 13 грудня 2022, 08:44
10988
"Бідного" співака тримали впроголодь в аеропорту. У нього навіть піднявся тиск. Нам шкода, насправді ні.
Російського співака затримали в аеропорту Молдови через підтримку Росії
Данко. Фото Instagram

Російського співака, який підтримує російське вторгнення в Україну, а також живе в Криму, Данко, затримали в аеропорту Кишинева, куди той прямував зі своїм концертом.

За інформацією телеграм каналу Звездач, в'їзд в країну йому заборонили через проживання в Криму і поїздок на Донбас. За словами дружини, 2 дні Данко утримували без їжі, без води, з російськими картками, які не працюють ніде, крім Росії.

відео дня

Вона також повідомила, що через цю ситуацію у нього піднявся тиск, але все-таки співака відпустили. Чи відбувся концерт співака в Молдові, залишилося невідомим.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що схвалює війну співак-путінст Микола Басков досяг зовнішнього вигляду, який відповідає ницості її обмельчавшей душі-він сильно набрав у вазі, його обличчя стало одутлим, а руки-ноги перестали рухатися.

У мережі ходили різні чутки про те, чому" натуральний блондин " раптом став нагадувати бовдура з бовтається головою на пружинці. Хтось говорив, що це-наслідки важко перенесеного коронавірусу, хтось натякав на проблеми Баскова з судинами.

Так чи інакше, але на музичній премії Золотий грамофон він виступив - на сцені стояв нерухомо, в зал до глядачів за квітами, як робить зазвичай, не спускався. Зі сцени, і пізніше за лаштунками Басков розповів журналістам, що ж з ним діється.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти