StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Суддя Майстер-шеф Ліза Глінська з голеною головою розповіла про свою "війну на виживання"

13 вересня 2022, 19:26
Відомий кондитер Глінська відкрила шанувальникам саму страшну сторінку свого життя, яка привела її до важливого рішення.
Єлизавета Глинська
Єлизавета Глінська розповіла, як пережила смерть дитини / instagram.com/lizaglinskaya

Український кондитер, суддя шоу Майстер-шеф і фудблогерка Єлизавета Глінська шокувала шанувальників раптовим перетворенням. Більше чотирьох сотень тисяч читачів побачили її без її розкішного волосся.

На своїй сторінці в Instagram вона поділилася історією про те, чому багато років тому вона поголилася практично наголо. До такого радикального кроку її підштовхнула втрата дитини.

"Це був важкий період мого життя. Я намагалася все змінити, виправити... Це була моя війна на виживання, з собою. Я втратила дитину. Я впевнена, що для кожної жінки немає нічого страшнішого за це... Коли помирає твоя дитина. Життя далі немає сенсу... Ти помираєш разом...", - поділилася гірким спогадом Глінська.

відео дня

Лікарська помилка призвела до того, що дитина кондитера померла. Такий удар сильно підкосив її, але і подарував надію на майбутнє. Зараз Глінська виховує сина свого другого чоловіка і впевнена - скоро і вона зможе привести в цей світ нове життя.

"Я знайшла в собі силу побороти це горе, перемогти в цій війні зі своїм болем... Який кожного дня виїдав мене зсередини. Я знайшла сенс життя і вірила, і вірю, що все буде добре... І я обов’язково стану Мамою", - підкреслює вона.

Єлизавета Глинська
Єлизавета Глинська розповіла, як пережила смерть дитини / instagram.com/lizaglinskaya

Раніше український актор і ведучий, а нині - захисник України у складі спецпідрозділу авіарозвідки Даніель Салем повідомив трагічну новину про смерть побратима на фронті.

Також російський критик Сергій Сосєдов, який підтримує РФ у війні з Україною, розкрив секрет Софії Ротару. Рашист стверджує, що "хуторянка " давно страждає від страшного захворювання.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти