StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Старий хижак все ще кусається: як зараз виглядає чарівний Вовк з серіалу Десяте королівство

17 лютого 2023, 16:00
Перше кінокохання мільйонів дівчаток по всьому світу, Вовк у виконанні Скотта Коена, вже розміняв сьомий десяток.
Десяте Королівство, Скотт Коен
Як зараз виглядає актор, який зіграв Вовка в серіалі Десяте королівство / imdb.com

Вірджинія - проста дівчина з Нью-Йорка. Вона працює офіціанткою, піклується про недолугого батька на ім'я Тоні, і потай мріє про казкові пригоди. І вони знаходять її, коли вона натрапляє на пса, який насправді є зачарованим принцом Венделлом. За ним полюють троє тролів і чарівний Вовк в людській подобі.

Вся ця різношерста братія потрапляє в наш світ (який вони називають Десятим королівством) через магічне дзеркало з казкового світу, де живуть Попелюшка і Білосніжка, де є гноми, велетні та боби, які виконують бажання. Вірджинія і Тоні приймають рішення допомогти Венделлу, і відправляються в подорож по дев'яти королівствам.

З ними вирушає і Вовк - спершу для того, щоб шпигувати, але дуже швидко він закохується в Вірджинію, і встає разом з нею на бік добра.

відео дня

Нетривіальна казка для дітей і дорослих, яка розповідає про те, що ж трапляється в чарівних королівствах після фрази "і жили вони довго та щасливо", вперше вийшла на екрани в 2000 році. Міні-серіал "Десяте королівство" на українському телебаченні показали в 2002 році, і глядачі тут же полюбили всіх героїв - вразливу, але цілеспрямовану Вірджинію, дурнуватого і жадібного Тоні, і чарівного Вовка, який всіма силами намагається стримати свою тваринне єство.

Спершу "Десяте королівство" було дуже холодно сприйнято критиками, і через це продовження серіалу знімати не стали. Однак в серцях глядачів він зайняв особливе місце. І не останню роль в цьому зіграла шалена харизма американського актора Скотта Коена.

Скотт Коен
Скотт Коен у ролі Вовка в серіалі Десяте королівство / imdb.com

На момент зйомок йому було вже 39 років - чоловік в самому розквіті своїх сил і форми. До 2000 року на його рахунку було вже більше 20 ролей, і "Десяте Королівство" послужило трампліном для його кар'єри. Коена стали впізнавати, частіше запрошували на зйомки. Казковий міні-серіал був не єдиним успішним проєктом актора. Він знімався в багатьох серіалах як в епізодичних, так і в головних ролях. Наприклад, "Дівчатка Гілмор", "Закон і порядок", " Необхідна жорстокість " та ін. Продовжує Скотт Коен зніматися і зараз. Звичайно, він вже не той молодий вовк, і сценічне амплуа у 61-річного актора змінилося, проте Коен досі затребуваний у своїй професії, і не став заручником одного, нехай і дуже привабливого, персонажа.

Скотт Коен з дружиною
Як Скотт Коен виглядає зараз: на фото з дружиною Анастасією Трейн / instagram.com/scottecohen

Раніше 45-річна "переможниця вампірів" Сара Мішель Геллар засвітила шикарні ніжки в непристойно короткому міні - у такому вигляді "Баффі" прийшла на прем'єру нового фільму.

Також країнська кримськотатарська співачка і Народна артистка України Джамала показала фото, якому без малого 23 роки - Джа просто не впізнати в її підлітковому віці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти