StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Старша залишилася в Росії: Сумська розповіла, де живе її молодша дочка

1 серпня 2022, 23:41
Українська актриса поділилася інформацією про те, що робить її молодша дочка.
Ольга Сумська
Ольга Сумська / instagram.com/olgasumska

Українська актриса Ольга Сумська поділилася, що її молодшій доньці складно адаптуватися і усвідомити події, які зараз відбуваються в Україні.

За інформацією ТСН, артистка розповіла, що Анна важко переживає війну, особливо "Прильоти" російських ракет, іноді потрапляли неподалік від їхнього будинку. Однак, артисти не відправляли дочку за кордон, вважаючи, що поруч з батьками їй буде краще.

"Все-таки треба сказати, що ми, дорослі, якось мужньо переносимо це. Діти більш схильні до стану стресу. Тому коли я дивлюся, в якому стані діти, безпосередньо і моя Ганнуся... мені, звичайно, дуже шкода, я хвилююся за неї. Це все дуже небезпечно. Але вона з нами, з батьками. Ну а як інакше? - розповіла Сумська.

відео дня

читайте також"Кращі дівчатка України!": Ольга Сумська показала Селфі з квітучою Ніною Матвієнко

Крім цього, молодша дочка артистки залишилася в Україні, тому що у неї з серпня почнеться навчання в театральному. Сумська переконана, що її донька ходитиме до університету, адже акторському ремеслу неможливо навчитися онлайн.

Анна дочка Сумської
Анна дочка Сумської / Instagram

"Як можна навчити акторству онлайн? Дуже важко, погодьтеся. Якщо, скажімо, професію взяти мовну-це інша справа. Психологія-теж. А ось практика і енергетика – це тільки наживо", - додала артистка.
Відзначимо, що старша дочка живе в Москві, що викликає бурю обурення у шанувальників актриси.

Нагадавши, Ольга Сумська мала досвід зйомок на російських майданчиках з російськими акторами. В інтерв'ю для 24 канали вона зізналася-українських артистів завжди хоч натяком, але змушували себе відчувати людьми другого сорту.

Така гординя здається Сумської образливою і несправедливою. Навіть на деяких українських знімальних майданчиках часом панувала відверте нерівність - російським акторам і гонорари пропонували вище, і умови кращі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти