StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зовсім поганий: молода дружина путініста Євгена Петросяна довела його "до ручки"

6 вересня 2024, 12:24
3173
Путініст Петросян налякав шанувальників своїм втомленим виглядом під час відпустки.
Татьяна Брухунова, Евгений Петросян
Євген Петросян різко постарів / колаж: Главред, фото: instagram.com/bruhunova

Жителі країни-окупанта РФ почали бурхливо обговорювати вигляд гумориста Євгена Петросяна, який у захваті від терористичного вторгнення Росії в Україну.

Як повідомляють пропагандистські росЗМІ, у мережу потрапив свіжий знімок путініста, який засмутив росіян. А все через те, що відпустка в Сочі зовсім не пішла на користь немолодому гумористу, якому скоро виповниться 79 років.

відео дня

За словами очевидців, які зустріли його в готелі, артист виглядав втомленим і виснаженим, що стало несподіванкою для багатьох. Критики стверджують, що його дружині Тетяні Брухуновій варто було обирати більш прохолодні курорти, подібні до Юрмали. Також деякі припустили, що дружина довела Петросяна "до ручки".

Петросян здав останнім часом
Петросян здав останнім часом / фото: скрін 7days.ru/

Стосунки Євгена Петросяна і Тетяни Брухунової

Подружжя узаконило стосунки в кінці 2019 року, через якийсь час у них з'явився син Ваган. Відтоді, як громадськість дізналася про роман Тетяни Брухунової з гумористом, на неї обрушився шквал хейту, адже всі впевнені - саме вона зруйнувала 30-річний союз Петросяна та Олени Степаненко.

Молода дружина Петросяна Тетяна Брухунова - останні новини по темі

Додамо, нещодавно дружина пристарілого Петросяна Тетяна Брухунова спитала зі своїх фанатів за "нестачу" лайків і непристойно обізвала їх. Брухунова заявила, що їй було просто цікаво, чому підписники не реагують на її пости, адже сама вона ставить лайки абсолютно всім, на кого підписана.

А також Тетяна Брухунова страждає від невиліковного захворювання, яке постійно докучає їй. У 35-річної Тетяни проблеми з венами на ногах.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти