StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зовсім не Анна Австрійська: як зараз виглядає 89-річна Аліса Фрейндліх

12 грудня 2023, 23:33
Акторка перейшла в поважний вік, але тримається молодцем.
Аліса Фрейндліх
Аліса Фрейндліх зараз - як виглядає акторка / колаж: Главред, фото: imdb.com

На початку грудня радянська і російська акторка Аліса Фрейндліх відсвяткувала своє 89-річчя. На честь свята онука акторки Анна Мишинська (Тарасова) показала свіжі фото зоряної бабусі.

У 2020 році артистка потрапила в лікарню з важкою формою коронавірусної інфекції. Ураження легенів Фрейндліх становило понад 90%. Вона лікувалася близько трьох місяців.

Хвороба сильно підкосила акторку. З квітучої дами похилого віку вона перетворилася в сухеньку стареньку, яка, втім, не втратила своєї впізнаваності.

відео дня

Так на знімках Мишинської Фрейндліх постала в домашній атмосфері - в День свого народження вона не тільки приймала привітання від близьких, але і сама готувала святковий обід.

"Моя любов. З кожним роком я все більш жадібно вбираю і запам'ятовую кожну мить, кожен рух, слово, запах. 89 років! Будь здорова, ба! Ще стільки пісень і сценок з правнуками розучувати!" - підписала фото онука Аліси Брунівни.

Аліса Фрейндліх з онукою
Аліса Фрейндліх зараз - як виглядає акторка / колаж: Главред, фото: instagram.com/annatarasova

Раніше дочка Ніни Матвієнко вперше прокоментувала причини смерті співачки. Тоня Матвієнко розповіла, як провела останні місяці життя велика українська артистка.

Також стало відомо, що українська співачка Оля Цибульська потрапила в скандал через зруйновану окупантами квартиру в Ірпені. На її сім'ю стали скаржитися сусіди.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти