StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Сосєдов знову напав на Пугачову

31 травня 2023, 16:31
Скандальна пародія на музичного критика - Сусідов, в черговий раз поділився "цінною думкою".
Сосєдов прийшов скаржитися Кудрявцевій на Пугачову
Сосєдов прийшов скаржитися Кудрявцевій на Пугачову / Фото Главред. Колаж Скріншот, Instagram

Російський музичний критик Сергій Сосєдов, який ні співати, ні писати пісні не вміє, але прекрасно вмів стелитися перед співачкою Аллою Пугачовою, тепер "вмирає" від ненависті до неї.

В черговий раз, немолодий Сосєдов опустився, назвавши жінку "старою, якій не вистачило мудрості". Все це лише тому, що співачка і колись примадонна російської естради, не підтримала війну і тероризм Росії по відношенню до України.

Сосєдов, який оспівував співачку кожен раз, прийшов на ефір до іншої путіністки Лєри Кудрявцевої, щоб в черговий раз "пережувати" від'їзд і відмову співачки підтримувати глобальне зло і вбивства.

відео дня

"Мені дуже шкода. Вони втратили орієнтацію в просторі, забули, хто вони, що вони. Вони уявили себе володарями світу. Вони забули, що зробили кар'єру тут, заробили гроші, побудували замки", - висловився Сосєдов про артистів, які не пішли на угоду зі своєю совістю.

Сосєдова зачепила за живе фраза Пугачової про те, що в Росії залишилися "раби і холопи". "Хто це сказав? Наша головна стара, прости Господи. Раби і холопи – ми, а вона – дама така. Це взагалі. Ми її всі обожнювали, всі на ній виросли. Вона геніально талановита. Була. Все колись закінчується. Потрібно залишатися людиною, але цього розуміння їй не дано. Мудрості не вистачило", - заявила в ефірі подоба на критика - Сосєдов.

Нагадаємо, раніше в соціальній мережі TikTok з'явилося відео, де молодий музичний критик Сергій Сосєдов, який був суддею багатьох музичних шоу, а також підтримав війну Росії в Україні, "співає".

Раніше "критик" Сосєдов, який активно обливає брудом артистів, які засудили війну в Україні, заявив, що Пугачова вже далеко не та, що була раніше.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти