StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Знімав штани на російських каналах": відомий український співак висловився про Потапа

24 вересня 2024, 08:26
282
Потап весь час думав тільки про гроші.
Потап
Потап не хотів допомагати молодим артистам / колаж: Главред, фото: instagram.com/realpotap/

Український популярний співак Олексій Діброва, який брав участь у п'ятому сезоні проєкту "Голос країни", був у команді українського продюсера і репера Потапа, але пошкодував про те, що обрав його своїм наставником.

Як поділився артист в інтерв'ю для УНІАН, продюсер не був зацікавлений, щоб допомогти молодим артистам потрапити на велику сцену.

відео дня

"Коли він був моїм наставником, я, чесно, очікував якоїсь щирості, опіки, можливо, порад. Але цього не було. Він ще тоді виявляв зарозумілість і інтерес тільки до своєї персони. Більше займався тим, як заробити, як досягти певних висот, а коли чогось не вистачало - знімав штани на російських каналах. Тому те, що він робить і чим живе, є для мене чужим", - розповів Діброва.

Співак і зараз не найкращої думки про Потапа, який виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

"Як ставився до нього, так і продовжую - ніяк. А що стосується майбутнього, тут питання: чи готове суспільство продовжувати приймати артистів із такими цінностями. Ось і все", - зазначив Олексій.

Потап
Потап / інфографіка: Главред

Хто такий Потап?

Олексій Андрійович Потапенко (сценічне ім'я - Потап) - український продюсер, автор і виконавець пісень, режисер, сценарист, композитор, телеведучий, майстер спорту з водного поло, Заслужений артист України (2020).Учасник і продюсер таких музичних колективів, як "Потап і Настя", "Время и Стекло", MOZGI та ін., разом із якими написав і випустив понад 300 пісень, повідомляє "Вікіпедія".

Потап - останні новини по темі

Зазначимо, нещодавно в мережі показали знімки, згенеровані за допомогою нейромережі, який вигляд могли б мати діти Потапа і Насті Каменських. Але штучний інтелект трохи пожартував, тому дочка Потапа і Насті успадкувала "шевелюру батька".

А також раніше Настя Каменських поділилася, який подарунок їй зробив Потап, коли вона була на гастролях в Україні, а він за кордоном. Співачка звернулася до чоловіка італійською мовою і назвала його своїм коханням.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти